GroenLinks Rotterdam

GroenLinks voor de klas

Rotterdam, 2 oktober 2007

Fractievoorzitter Anneke Verwijs van GroenLinks Rotterdam doet op 5 oktober mee aan de dag van de leraar. Ze leest een verhaal voor over natuur, en gaat vervolgens in een kringgesprek met de kinderen in discussie over natuur in Rotterdam. Verwijs: "Het is goed om een keer per jaar zelf te ervaren hoe mooi en tegelijkertijd moeilijk het beroep van leraar is. Ik heb veel bewondering voor de meesters en juffen van Rotterdam en geef hen dan ook graag een pluim." De dag van de leraar is een initiatief van een aantal basisscholen in Rotterdam.

Verwijs kiest bewust voor een verhaal over natuur. "In de grote stad is het tegenwoordig niet langer vanzelfsprekend dat kinderen met de natuur in aanraking komen. Ik draag graag bij aan hun kennis over het belang van buiten zijn, en vertel graag iets over welke groene plekken er in Rotterdam nog te vinden zijn."


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anneke Verwijs Fractievoorzitter GroenLinks Rotterdam 010-4669314

Details actie:

Dag en tijd: 5 oktober, van 10:45 uur tot 11:15 uur

Locatie: Groep 3a van Basisschool "Het Spectrum", Robert van 't Hofstraat 10

Inhoud: Anneke Verwijs, fractievoorzitter van GroenLinks Rotterdam, leest voor in de klas en houdt daarna met de kinderen een kringgesprek over natuur.