Ad Hoc Beheer opent nieuwe vestiging in Zwolle


Marktleider in tijdelijk beheer oplossingen voor leegstaand vastgoed breidt dienstverlening uit in Noordoost-Nederland
ZWOLLE, 20071005 -- Ad Hoc, gespecialiseerd in oplossingen voor leegstaand vastgoed en toezicht, heeft begin oktober een nieuwe vestiging in het centrum van Zwolle geopend. Met deze regionale vestiging richt de organisatie zich in het bijzonder op opdrachtgevers in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De uitbreiding is een strategische zet als gevolg van de toenemende vraag naar beheer van leegstaand vastgoed in deze regio.

Ad Hoc Beheer is marktleider in tijdelijk beheer oplossingen voor leegstaand vastgoed. Tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers werden inmiddels al duizenden objecten tijdelijk beheerd en beveiligd: appartementen, kantoorpanden, woningen, villa's en renovatie- en of sloopprojecten. Via de tijdelijke huisvesting van zorgvuldig geselecteerde bewoners worden objecten op verantwoorde wijze 24 uur per dag beschermd tegen leegstandsrisico's. Zo worden inbraak, kraak en vandalisme tot een minimum beperkt.

"De opening van onze nieuwe vestiging in Zwolle is een bewuste keuze", aldus Jeroen van der Kleij, regiomanager Ad Hoc Beheer Zwolle. "Door de toenemende vraag naar tijdelijk beheer en toezicht van leegstaand vastgoed in deze regio, hebben we besloten om een extra vestiging te openen om zo onze opdrachtgevers en onze bewoners beter van dienst te zijn."

Ad Hoc Beheer Zwolle is telefonisch bereikbaar op 038-789 0000. Kijk voor meer informatie op www.adhocbeheer.nl.

---------------

Ad Hoc Beheer en Ad Hoc Toezicht
Sinds 1990 is Ad Hoc marktleider in het tijdelijk beheer van leegstaand onroerend goed. Met acht vestigingen door heel Nederland speelt Ad Hoc in op diverse wensen en eisen van opdrachtgevers om leegstandsrisico's te voorkomen. Dat kan door tijdelijke bewoning van Ad Hoc Beheer of door professionele toezichthouders van Ad Hoc Toezicht. In beide gevallen biedt Ad Hoc kostenefficiƫnte, pro-actieve oplossingen met het oog op direct resultaat. Ad Hoc, sterk aanwezig in leegstand. Meer informatie is te vinden op www.adhocbeheer.nl.





Ad Hoc Beheer