Ingezonden persbericht

---

PERSBERICHT

OKTOBER LIVE-MAAND IN PODIUM VAN START

Hardenberg-, Vrijdag gaat 'Oktober Livemaand' van start. Er staan ondermeer concerten op de rol van de Tony McAlpineband, Dokken en Kingdom Come, Alter Sonic, The Brandos, Renée & the Alligators en BZN66. Vrijdag aanstaande de kick-off.

Op vrijdagavond 5 oktober staat de Tony MacAlpineband in de grote zaal. Weer een echte topband voor muzikanten en liefhebbers van progressieve gitaarmuziek. Kenners weten dat dit bijna de hele Stev Vai-band is, met meestergitarist Tony MacAlpine aan het roer! Tony heeft veel solo albums op zijn naam staan, zowel instrumentaal als niet-instrumentaal. Daarnaast speelde hij in 'Planet X' en speelt nog steeds in Ring Of Fire (feat. Mark Boals). Tenslotte speelt hij natuurlijk in de band van Steve Vai waar hij zijn beide favoriete instrumenten combineert. De deuren van Podium gaan om 20.00 uur open, concert vanaf 21.00 uur.

'Dokken' en 'Kingdom Come'
Zaterdagavond (06-10) aanstaande staan 'Dokken' en 'Kingdom Come' live in Podium met de show 'Defenders of Rock' waarmee weer bewezen is dat Podium vaak niet kiest voor de makkelijkste weg maar wel het pad van de muziekliefhebber kent. Don Dokken zit heel z'n leven al in de muziek. Sinds 1994 heeft Dokken (de band dus) drie studioalbums uitgebracht, twee live cd's, een Greatest Hitsalbum én hun eerste twee dvd's. De Amerikaans - Duitse band 'Kindome Come' is opgericht in Noordamerika door frontman Lenny Wolf uit de band 'Stone Fury'. Lenny Wolf doet met de band al jaren hetzelfde: degelijke bluesrock met een stevige Led Zeppelin-inslag spelen. Na een pieken- en dalenperiode is de band weer helemaal terug aan het rockfront. Hoogste tijd dat de band zich weer in Podium laat zien met Lenny's bekende Zeppeliaanse bluesrock. Deuren open om 19.00 uur, start concert om 20.00 uur. Na het concert een fantastische part in Podium met de beste DJ's met de heetste hits en bijna-hits van het moment. Hot Urban & more in alle vijf Podiumzalen.

Einde Persbericht