Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NIEUW: 30+ PARTIES IN DE TROUBADOUR

Het blijkt dat met name bij dertigers, veertigers en vijftigers in de wijde regio de behoefte leeft om af en toe gezellig een avondje te gaan stappen, maar dit wél graag willen doen onder leeftijdgenoten in een gezellige en relaxte sfeer. Er wordt al veel voor jongeren georganiseerd, en deze doelgroep heeft eigenlijk geen echte 'stek' om regelmatig naar toe te gaan, en elkaar te ontmoeten. Muziekcafe De Troubadour aan de oude Vechtbrug in Hardenberg duikt hier nu in.

Op veler verzoek start De Troubadour vanaf zondag 7 oktober met het maandelijks organiseren van een gezellige muziek- en dansavond voor 30 plussers, iedere eerste zondag van de maand, van 's middags 16.00 tot 's avonds 22.00 uur is het mooiste en gezelligste muziekcafé uit de regio het domein van mensen boven de 30 die gezellig uit willen gaan en willen dansen op swingende muziek. De entree is 5 euro en dat is inclusief het gebruik van het uitgebreide hapjesbuffet in de serre van De Troubadour.

Met name de zondag was voorheen een goede dag voor stappers, zeker gezien de toch wat 'relaxtere' zondagsfeer. De parties beginnen op tijd (16.00), en zijn op tijd (22.00) weer afgelopen, zodat iedereen de volgende dag weer fris aan het werk kan. De Troubadour zal tijdens deze parties qua personele invulling aangepast zijn bij de doelgroep en uitsluitend ook door 30+ personeel en dj's bemand worden. Alles wordt in het werk gesteld om er een gezellige dag van te maken, met precies de goede sfeer voor de 'oudere jongere'. Onze gastheer bij de entree zorgt ervoor dat er geen jongeren toegelaten worden, en heet iedereen boven de 30 jaar, die gezellig willen stappen, van harte welkom! Alleen leuke mensen, voorzien van een goed humeur en zin in een feestje zijn welkom!

De dj draait gezellige, swingende muziek van vroeger en nu. Géén harde rock of dreunende housemuziek, maar dansbare, gezellige hits voor iedereen. Van rock&roll tot latin en salsa, van Elvis tot Madonna, van danceclassics tot Robbie Williams; als het maar swingt en gezellig is! Let op: de 30+ Party in de Troubadour is géén oubollig feestje! De middagen zijn bedoeld voor mensen boven de 30 die met hun tijd meegaan en een goede sfeer op prijs stellen.

30+ PARTIES IN "DE TROUBADOUR"

. zondag 7 oktober

. aanvang 16.00

. einde 22.00

. entree E 5,- (incl. buffet)

. minimum leeftijd 30 jaar

Einde Persbericht