Open dag The Chocolate Bar Nijmegen zondag 7 oktober 2007


Open dag bij The Chocolate Bar in Nijmegen op zondag 7 oktober 2007 van 12.00 tot 17.00 uur

NIJMEGEN, 20070923 -- The Chocolate Bar in Nijmegen houdt een open dag op zondag 7 oktober 2007 van 12.00 - 17.00 uur in de Commanderie van St.Jan. Op het programma staan de volgende activiteiten:
- Chocolade fonteinen (gratis proeven)
- Bezichtiging privé collectie Marc Willemse
- "Herfsttafereel in Chocolade"
- Tropisch smulbuffet
- Chocokwis
- Informatie over workshops en catering
- Chocolades proeven uit verschillende werelddelen
- Chocolade letters bestellen (voor de sint)
- Doorlopende filmvoorstelling.


"Nederlanders zijn geen koele kikkers", zegt de eigenaar van de bar, Marc Willemse. "Als het om chocolade gaat weten we ondertussen wat voor vlees we in de kuip hebben. Onze gasten lopen warm om iets van chocolade op te snuiven. Dat komt mede door onze geschiedenis in de zeevaart en de daaraan verbonden cacaoverwerkende industrieën." Marc Willemse weet er alles van.

Al ruim zes jaar voldoet The Chocolate Bar in Nijmegen aan de behoefte van velen om zelf bonbons te maken. Families deden een workshop ter opluistering van hun reünie, vrijgezelle dames gingen met hun zelfgemaakte "erotische" bonbons de deur uit en apothekers wilden het fijne van de cacao weten. Het zijn enkele van de vele gasten die het oude klooster in Nijmegen smaakvol verlieten.

Verder reisde The Chocolate Bar door heel Nederland om workshops te geven. Zo was Marc te gast in "De gouden kooi" om er bonbons met bladgoud te maken, gaf hij workshops in De Arena en op het landgoed waar ook het laatste kabinet Balkenende ontstond. The Chocolate Bar bestaat 6 jaar en heeft meer in huis, tijd dus om de deuren weer eens open te zetten.

Commanderie van St. Jan
The Chocolate Bar
Franseplaats 1
6511 VS Nijmegen
024 322 8099
www.chocolatebar.nl
info@chocolatebar.nl