Politie Zeeland


---


Z-2098-2007 Controle overlast rondom coffeeshops, Terneuzen
De politie heeft zaterdag tussen 15.00 en 22.00 uur gecontroleerd op overlast rondom de coffeeshops Checkpoint en Miami.
In totaal werden 15 boetes uitgeschreven voor:
3x urineren op straat
2x niet dragen van de autogordel
6x parkeerverbod
1x parkeren in de berm
1x geen identiteitsbewijs
1x kapotte verlichting auto
1x rijden tegen de richting in met een personenauto

O-2099-2007 Woninginbraak, 's Heer Hendrikskinderen
In de nacht van zaterdag op zondag werd er ingebroken in een woning aan de Oude Rijksweg.
Nadat een ruitje was vernield, werden uit de woning diverse goederen weggenomen waaronder sieraden en een gsm. Schadebedrag is niet bekend.

O-2100-2007 Aanrijding, 's Heer Arendskerke
Zaterdagmiddag omstreeks 12.45 uur raakten bij een aanrijding twee personenauto's beschadigd.
Een 21-jarige automobiliste uit Kapelle reed over de afslag Nieuwe Rijksweg, komende uit de richting van de Sloeweg. Op het kruispunt met de Noordzakweg verleende zij geen voorrang aan een van linkskomende personenauto, bestuurd door een 53-jarige Arnemuidenaar. Een aanrijding was het gevolg. Eén van de inzittenden een 51-jarige vrouw uit Arnemuiden werd voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis. Na onderzoek kon zij weer naar huis.

Z-2101-2007 Automobilist aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag
De politie heeft zaterdagmiddag in Kloosterzande een 33-jarige automobilist uit Breskens aangehouden.
Door meerdere weggebruikers was gemeld dat op de N61 en de N60 een automobilist slingerend over de weg reed, waardoor tegenliggers diverse malen moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Op de Hulsterweg in Kloosterzande werd de 33-jarige automobilist aan de kant gezet en aangehouden. Uit een blaastest bleek dat hij niet onder invloed van alcohol was. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Mogelijk dat zijn gevaarlijk rijgedrag een gevolg was van oververmoeidheid en medicijngebruik. Het rijbewijs van de 33-jarige bestuurder is ingenomen.