Gemeente Medemblik

Raadsvergadering

Maandag 8 oktober vergadert de gemeenteraad in de raadzaal van het gemeentehuis in Midwoud. De vergadering is openbaar. U bent van harte welkom op de publieke tribune. De vergadering begint om 19.30 uur.

De agenda is als volgt:


1. Spreekrecht burgers *

Algemeen

2. Opening/moment stilte

3. Loting volgorde stemming

4. Vaststelling agenda

5. Vragen raadsleden

6. Ingekomen stukken en mededelingen

7. Vaststelling van de verslagen van de buitengewone raadsvergadering van 3 september 2007 en de openbare raadsvergadering van 10 september 2007

Voorstellen waarbij discussie niet nodig wordt geacht Samenlevingszaken

8. Toeslagenverordening wet werk en bijstand
9. Uitvoering verordening kwaliteitsregels peuterspeelzaalwerk Grondgebiedzaken
Hiervoor zijn geen agendapunten binnengekomen
Bestuur en Middelen

10. Vaststellen jaarverslag 2006 van de voormalige gemeente Medemblik
11. Vaststellen jaarverslag 2006 van de voormalige gemeente Wognum

Bespreekpunten
Samenlevingszaken

12. Visie op de Wet Sociale Werkvoorziening Grondgebiedzaken

13. Wijzigen van de fasering en gronduitgifteprijs van Overspoor Oost Bestuur en Middelen
Hiervoor zijn geen agendapunten binnengekomen

Sluiting

14. Sluiting


---


* Spreekrecht burgers
Spreekrecht staat open voor burgers met uitzondering van onderwerpen waartegen bezwaar en beroep mogelijk is of is geweest, over benoemingen en over onderwerpen waarover een klacht volgens art. 9.1 Awb kan worden ingediend. Wie van het spreekrecht gebruik wil maken, krijgt gedurende maximaal vijf minuten de gelegenheid om dit te doen. Het spreekrecht geldt alleen voor geagendeerde onderwerpen. Spreekrecht dient voor aanvang van de vergadering bij de griffier aangevraagd te worden met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waarover het woord zal worden gevoerd.

Postadres: Gemeente Medemblik, Postbus 7, 1670 AA Medemblik. Telefoon: 0229 - 54 82 82/06-22504129. E-mail: griffie@medemblik.nl.

Sprekershoek
Voorafgaand aan de raadsvergadering is er voor iedereen de mogelijkheid om zijn of haar mening naar voren te brengen over allerlei onderwerpen. Het onderwerp hoeft dus niet op de agenda van commissies of raad te staan.

De Sprekershoek in de raadszaal van het gemeentehuis geeft u de kans om op eigen initiatief de zeepkist te beklimmen en uw zegje te doen over een onderwerp waarover u wilt praten. Lucht uw hart op de zeepkist!

De zeepkistmicrofoon is open van 19.00 tot 19.30 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om raadsleden aan te spreken zonder gebruik te maken van de microfoon. In verband met de tijdsindeling willen de medewerkers van de Griffie graag van te voren gemeld hebben wie gebruik wil maken van de zeepkistmicrofoon, tel: 0229 - 54 82 82 of 06-22504129. E-mail: griffie@medemblik.nl.