Ingezonden persbericht


Cordys tekent samenwerkingsovereenkomst met SRC

Putten, Hoorn, 8 oktober 2007 - Cordys, leverancier van Business Process Management-oplossingen, heeft een partnerovereenkomst gesloten met SRC. SRC is een toonaangevende leverancier van EDI/B2Bi-oplossingen en marktleider in Europa met zijn Product Information Management-oplossing SRC-PDM. Deze samenwerking maakten de bedrijven vorige week bekend tijdens Cordial, het jaarlijkse klant- en partnerevenement van Cordys.

"We zijn erg tevreden met deze samenwerkingsovereenkomst met SRC", zegt Reint Jan Holterman, Director Technology Alliances bij Cordys. "Dankzij deze samenwerking profiteren gezamenlijke klanten van een optimale manier om grote volumes van gestandaardiseerde data te verwerken, terwijl de flexibiliteit van onze oplossing het mogelijk maakt die data aan te passen en te verrijken op basis van klantspecifieke wensen. Hierdoor worden menselijke fouten voorkomen en kosten bespaard."

Cordys en SRC hebben al vóór hun partnership aangetoond dat de BPM-technologie van Cordys naadloos kan samenwerken met de reeks van SRC-oplossingen voor EDI/B2Bi en met SRC-PDM. Cordys en SRC hebben dit al bij verschillende klanten gedemonstreerd.

"De huidige klantprojecten waar we aan werken, bevestigen dat het tijd is om nu de volgende stap te zetten en onze succesvolle samenwerking te formaliseren. We bieden klanten hiermee het beste van twee werelden", zegt Arjan Sloot, CEO van SRC.

###

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) levert hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op SOA-technologie gebaseerde oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillende markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dankzij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Over SRC
SRC levert als internationaal opererende EDI/B2B solution-provider al meer dan twintig jaar toegevoegde waarde aan bedrijven die elektronische data-integratie en -communicatie als bedrijfskritisch ervaren. Daarbij is SRC marktleider op het gebied van datasynchronisatie en productinformatiemanagement. SRC levert naast zelf ontwikkelde software en diensten op het gebied van EDI/B2B-integratie en PIM/GDS ook hoogwaardige technologie van gerenommeerde partners. Hierdoor is SRC altijd in staat om een passende oplossing te bieden om de supply chain van klanten en hun integratie met handelspartners te verbeteren. Enkele branches waarin SRC zijn geïntegreerde communicatie- en transformatieoplossingen voor de supply chain biedt, zijn Food, Consumer Electronics, Retail, Logistiek, Automotive en Pharmachemie.

Noot voor de redactie,