Sparta (fietsenfabrikant)


Opbrengst 100% voor Stichting PINK RIBBON!

9 oktober 2007

Pink Ribbon geeft 43 supercadeau's weg ter waarde van bijna 10.000 euro! Pak je telefoon en steun gelijk het goede doel.

Onder de cadeau's zijn ook 3 speciaal voor Pink Ribbon ontworpen SPARTA Pick up fietsen. Deze SPARTA Pick up fiets, in speciale Pink Ribbon uitvoering, is een fiets voor trendsetters. Op het frame is een ruime voordrager gemonteerd, het stuur is breed en zorgt voor een comfortabele zithouding.

Meedoen? Bel tussen 25 september en 30 november Pink Ribbon's Bel & Win lijn 0909-5010626 ( 0,80 p.m., een gesprek duurt circa 2,5 minuut) en toets de code in die hoort bij jouw cadeaukeuize (code 04 voor de Pink Ribbon Pick up). Je hoort meteen of je hebt gewonnen. Bellen kan zo vaak als je wilt. Winnaars krijgen hun prijs ongeveer de tweede helft van december in huis. Prijzen zijn niet in geld uit te keren, ook niet gedeeltelijk. Kijk voor de overige spelvoorwaarden op www.zester.nl/klantenservice Als je meedoet aan deze actie, wordt je telefoonnummer bewaard voor aanbiedingen. Heb je hier bezwaar tegen, dan kun je dit aangeven als je belt. Dit heeft uiteraard geen invloed op je winkansen.

Zie ook: www.pinkribbon.nl
Fotomateriaal
Pink Ribbon Pick up

www.sparta.nl - copyright © 2006
SPARTA B.V., Apeldoorn - colofon & disclaimer
SPARTA B.V. is onderdeel van de Accell Group, een internationaal beursgenoteerd conglomeraat van vooraanstaande fietsfabrikanten. Accell Group - The Premier European Cycle Group