WebWinkelActies.nl opent haar deuren


ROTTERDAM, 20071009 -- Vandaag heeft webwinkelacties.nl haar deuren geopend. Webwinkelacties is.nl een website waarop van een groot aantal webwinkelbedrijven de laatste aanbiedingen staan vermeld.

De gedachte achter de ontwikkeling van deze is dat het door de wirwar van webwinkels op het internet haast onmogelijk is om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en interessante aanbiedingen. Daarnaast is het aantal transacties van verkopen op het internet de laatste maanden explosief gestegen en de verwachting is dan ook dat deze groei de komende periode aanhoud.

Op de website vind je met een paar klikken de laatste aanbiedingen van een groot aantal webwinkels. Kies de juiste catagorie, kies de webwinkel en ze staan op je scherm. Het updaten van de aanbiedingen per webwinkel gebeurd automatisch meerdere keren per dag om ervoor te zorgen dat de informatie altijd actueel is.

Het doel van webwinkelacties.nl is om alle online webwinkels te gaan vermelden. De webwinkels dienen er alleen voor te zorgen dat de datavoorziening electronisch kan worden aangeboden.

Webwinkelacties.nl is er van overtuigd dat zij het voor de consument een stuk eenvoudiger kan maken en kan bijdragen aan de groei van het kopen op internet.

Het adres van de website is : www.webwinkelacties.nl





BGM Management Consultants