Ingezonden persbericht


Lewis vertegenwoordigt PR voor 2organize

Vanaf heden verzorgt LEWIS de PR voor 2organize, specialist in het optimaliseren, inrichten en uitvoeren van direct marketing processen.

2organize is een Rotterdams bedrijf met 120 ervaren marketing- en IT-professionals. Het bedrijf is medio 2007 via een management-buy-out verzelfstandigd vanuit het beursgenoteerde RSDB. 2organize helpt haar opdrachtgevers meer rendement te halen uit complexe direct marketing programma´s door het op pragmatische wijze inzetten van geavanceerde informatie- en databasetechnologie.

Onder de klanten van 2organize bevinden zich onder andere: KPN, Agis, Nuon, Nationale Nederlanden, Shell E&P, Albert Heijn, Hema en Adobe Systems Inc. Vanuit zusterbedrijf InBetween Marketing Services worden verder nog Vodafone, Essent en Casema bediend. Graag wisselt 2organize met u van gedachten over actuele zaken, trends en ontwikkelingen op het snijvlak van (direct) marketing en IT. Ronald Morcus, directeur/eigenaar van 2organize, vertelt u graag over hoe informatie- en databasetechnologie het werkveld van de (direct) marketeer ingrijpend verandert, maar gelukkig ook vergemakkelijken kan.

Wanneer u interesse heeft in meer informatie, fotomateriaal of een gesprek met 2organize, neemt u dan contact op met LEWIS via 2organize@lewispr.com of +31 (0) 40 235 4600. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ondergetekende opnemen via ingridv@lewispr.com of met Danielle Wildemast via daniellew@lewispr.com. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.2organize.com.

Uiteraard houden we u vanaf nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij 2organize.

Met vriendelijke groet,

Ingrid van den Nieuwenhof

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com & www.lewismediacentre.com
Agency blog: www.lewis360.com