Sjef van Oekel wijst de weg op navigatiesysteem


DELFT, 20071010 -- Het bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen uit voor gebruik in navigatiesystemen. Naast bekende stemmen heeft Navigatiestemmen.nl ook een collectie van bijzondere en grappige imitatiestemmen. Navigatiestemmen.nl presenteert vandaag de imitatiestem van Sjef van Oekel voor gebruik op het populaire navigatiesysteem TomTom. Deze markante stem brengt gebruikers van het navigatiesysteem feilloos op de plaats van bestemming.

De stem van Sjef van Oekel is ingesproken door Sebastièn de Grand, een stemacteur en voice-over die al enige jaren bekend is van diverse radiocommercials en televisiecommercials. De stem van Sjef van Oekel is zeer markant en herkenbaar bij veel Nederlanders. "Zo herkenbaar, dat er veel vraag naar is als stem in een navigatiesysteem." zegt de stemacteur. Sjef van Oekel was een creatie van Wim T. Schippers uit de legendarische Barend Servetshows begin jaren zeventig en werd gespeeld door de Haagse operettezanger en amateurtoneelspeler Adolphus (Dolf) Brouwers.

De nieuwe navigatiestem is vanaf vandaag via de website van Navigatiestemmen.nl te downloaden.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Kim Holland, Gonny van Oudenallen en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 diverse navigatiestemmen in haar assortiment.





Navigatiestemmen.nl