Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Oldelft Benelux introduceert nieuwe lijn C-bogen voorzien van flatpanel technologie

Veenendaal, 2 oktober 2007 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, maakt bekend dat Ziehm Imaging haar productportfolio van C-bogen met een flatpanel technologie uitgebreid heeft met twee nieuwe Vision C-bogen.

Sinds de introductie van de Ziehm Vision FD en wereldwijd eerste uitlevering aan het LUMC in 2005 heeft Ziehm zijn flatpanel productlijn uitgebreid met nieuwe producten. Als eerste is de beproefde technologie van de Ziehm Vario 3D gecombineerd met de flatpaneltechnologie. Hierdoor heeft Ziehm de oplossing voor intra-operatieve 3D beeldvorming beschikbaar. Ook is het mogelijk deze unieke technologie in combinatie met moderne navigatiesystemen, zoals Brainlab en Praxim.

Op de aanstaande RSNA 2007 zal de commerciele introductie plaatsvinden van de Ziehm Vision R FD. Deze C-boog voorzien hoog vermogen en 30 x 30 cm flatpanel is uitermate geschikt voor vasculaire interventies en cardiologie. Met deze kwaliteiten kan de Ziehm Vision R FD tevens als alternatief voor uw angiokamer dienen.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.oldelftbenelux.nl.

Voor nadere informatie:
Fred van Slooten
Sales & Marketing Manager
Wiltonstraat 41
3905 KW Veenendaal
Tel.: 0318-583 400
Fax: 0318-583 401
E-mail: fvslooten@delftdi.com


---- --