LIOF


Starters ICT Innovatie Participatie Vestiging Life Sciences Bedrijventerreinen Make IT

Congres Bedrijventerreinen

Op 11 oktober 2007 organiseert LIOF in samenwerking met het Tijdschrift Bedrijventerrein, Oost NV en NV BOM het Bedrijventerreincongres 2007. Het thema van het congres is `Spannende bedrijventerreinen'.

Er wordt momenteel veel geklaagd over bedrijventerreinen. Soms is dat terecht, soms niet. In ieder geval is het duidelijk dat er een probleem is op het gebied van bedrijventerreinen. De organisatie van het Bedrijventerreincongres 2007 herkent dit probleem, maar wil vooral stilstaan bij de vraag `hoe het dan wel moet'. Daarom is gekozen voor het thema `Spannende Bedrijventerreinen.' Wat houdt dit in? Misschien gaat het wel om terreinen waar mensen centraal staan. Mensen die samenwerken in `economic communities'. Mensen die innoveren en zo onze bedrijventerreinen op een hoger plan brengen. Onder spanning ontstaan immers de mooiste dingen. Tegelijkertijd kan iets ook te spannend zijn, waardoor angst overheerst en er niets van de grond komt. Sprekers op het congres zullen onder andere zijn oud-minister Pieter Winsemius en minister Van der Hoeven. Zij zal tevens de prijs uitreiken aan de beste ondernemersvereniging van Nederland. Ook zullen buitenlandse sprekers hun opwachting maken tijdens het congres. Zo komt uit Groot-Brittannië Jacquie Reilly, project director National BIDs pilot bij UK BIDs. Uit Ierland komt Peter Townsend, vastgoedspecialist bij de Irish Development Agency (IDA). Tijdens verschillende (deel)sessies wordt de vraag beantwoordt hoe je spannende bedrijventerreinen krijgt.
Het congres vindt plaats op donderdag 11 oktober 2007 van 10.00 tot 17.00 uur in Ede op het Bedrijvenpark De Vallei. Voor meer informatie en aanmelden klik hier