Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Zee en Kust Onderzoek

Noordzeedagen 2007

11 oktober 2007 - 12 oktober 2007

Dit jaar zijn de Noordzeedagen op een unieke locatie: het Dolfinarium Harderwijk, met op 11 oktober een bijzonder diner bij de dolfijnen.

De Noordzeedagen staan in het teken van het jaar van de Dolfijn. Dit thema komt tot uiting in de congresomgeving en in de presentaties. Daarnaast zullen de presentaties toegespitst zijn op een concretisering van de ecosysteembenadering, zowel voor het beleid als voor wetenschappelijke onderzoeksagenda.

Organisatie van de Noordzeedagen 2007 ligt in handen van Stichting De Noordzee en NWO.

Begin augustus volgt op www.noordzeedagen.nl een overzicht van het programma, de hotels in de buurt en de routebeschrijving. U kunt zich dan ook inschrijven. Voor vragen kunt u vanaf augustus terecht bij Lisa van der Veen van Stichting De Noordzee, l.vanderveen@noordzee.nl of 030-2340016.

Deze zomer organiseert Stichting De Noordzee samen met Duiken een Noordzee onderwater fotowedstrijd. Stuur uw foto in en win een bijzonder Noordzeepakket. De prijwinnaars worden op de Noordzeedagen bekend gemaakt. Voor nadere informate zie de website van Stichting de Noordzee.