KNMG

75 jaar KNMG specialistenregistratie: oproep aan (oud)leden van de Colleges en Regsitratiecommissies

In 2007 is het 75 jaar geleden dat met de instelling van de Specialisten Registratie Commissie binnen de KNMG de specialistenregistratie werd gestart. Momenteel vormen drie registratiecommissies, drie colleges, een Adviescommissie en een Commissie voor Geschillen de afdeling Opleiding & Registratie van de KNMG.

Op 11 oktober a.s. staat het KNMG-Congres 'Opleiden voor kwaliteit' mede in het teken van het 75-jarig jubileum van deze KNMG-functie.

Artsen, aios, opleiders, studenten, beleidsadviseurs en (oud) leden van een van bovengenoemde commissies: u bent van harte welkom op het congres. Ter ere van het 75-jarig jubileum geldt voor (oud)leden van een van de commissies: als u zich voor deze interessante congresdag inschrijft (tegen het geldende tarief) dan kunt u kosteloos deelnemen aan het diner waarmee de dag wordt afgesloten.

De meeste (oud) commissieleden hebben inmiddels een uitnodigingsbrief ontvangen voor deelname aan het congres en het diner. Heeft u geen brief ontvangen, dan kunt u voor meer informatie en/of voor inschrijvingen contact opnemen met het Congresbureau van de KNMG, tel. 030- 28 23 204 of per email: congresbureau@fed.knmg.nl. Meer informatie is ook te vinden op de speciale website www.knmgcongres.nl.