Time : 14:27:17
Date : 02 October 2007
Sender Name: FUN BELGIUM N.V.

FUN BELGIUM: Uitnodiging donderdag 11 oktober om 11 u - Nieuwste trends in speelgoedland najaar 2007 - Opening 3 nieuwe winkels op 12/10/2007

FUN, één van de grootste spelers in de vrijetijdsmarkt in Vlaanderen, presenteert u de nieuwste trends en de hipste producten in speelgoedland voor het najaar 2007! De geschenkenperiode komt er aan en de "grote kindervriend" heeft duizenden nieuwe producten voor de kinderen uitgekozen. FUN biedt u in avant-première een 'live' presentatie, een persmap met beeldmateriaal en een pakket met een selectie van nieuwigheden.
In primeur zal FUN u bovendien de opening van haar 3 nieuwe winkels presenteren!
Dit alles wordt voorgesteld in een ontspannen sfeer met als afsluiter een walking lunch.

De jonge winkelformule Fun heeft in korte tijd een succesvolle weg afgelegd. Fun brengt vernieuwing in het segment van de vrijetijdsbesteding voor kinderen, jongeren én volwassenen. Meer dan winkels, worden de Fun-filialen opgevat als een boeiend geheel van diverse, aangename ervaringswerelden, waar het voor zowel ouders als kinderen plezierig winkelen is. Zo is er bijvoorbeeld de Disney Plaza, de Studio 100 Kijkbuis shop met alle leuke karakteritems van Kabouter Plop, Mega Mindy, K3 en Piet Piraat... maar evengoed de Standaard Bookshop in samenwerking met Standaard Boekhandel. Vanaf 12 oktober telt FUN 26 verkooppunten inclusief de eerste vestiging in Wallonië!

Op donderdag 11 oktober 2007 nodigt FUN u uit in Restaurant Weinebrugge, Koning Albert I laan 242, 8200 Brugge, om de nieuwste trends en de hipste producten voor het najaar 2007 én de nieuwe winkels voor te stellen! Ontvangst vanaf 10u30, aanvang om 11 uur stipt.

Programma:

- Inleiding en presentatie FUN Belgium N.V.

- Productpresentaties door Lego, Hasbro, Mattel, Playmobil, Sony, Nintendo en Electronic Arts

- De speelgoedmarkt in België, door GFK Marketing Services
- Vragenronde

- Walking lunch vanaf 12u30

U woont de presentatie bij, u ontvangt een persmap met informatie over de speelgoedmarkt, informatie over de producten en beeldmateriaal, evenals een pakket met waardevolle geschenken aangeboden door de deelnemers van de presentatie. Als afsluiter verwennen we u met een walking lunch, een absolute must!

Voor alle verdere info rond de presentatie op donderdag 11 oktober of over FUN kunt u terecht bij:

- Bart Coeman, Chairman
e-mail bart.coeman@fun.be

- Filiep Blontrock, CEO
e-mail filiep.blontrock@fun.be
tel. ++32 (0)50/ 40 87 20
Gelieve uw aanwezigheid vóór dinsdag 9 oktober te bevestigen aan: Griet Joye, Marketing Manager
tel. ++32 (0)50/ 40 87 20
e-mail : griet.joye@fun.be

URL: http://www.fun.be