Gemeente Maassluis

Preventieavonden bij u in de buurt

Een woningbraak is een ernstige inbreuk op uw privacy. Naast materiële schade is de emotionele schade vaak groot. Het gevoel van onveiligheid kan soms lang duren. Daarom is elke inbraak er één teveel. Gelukkig kunt u zelf het een en ander doen om een inbraak te voorkomen. Wat u kunt doen, hoort u tijdens de preventieavonden die de gemeente samen met de politie bij u in de buurt organiseert. De preventieavonden vinden plaats op:

Voor de bewoners uit:

Datum:

Locatie:

Kapelpolder

11 oktober

Koningshof

Burgemeesterswijk en Vogelbuurt

15 oktober

Koningshof

Steendijkpolder Noord

17 oktober

Sportcafe wethouder Smithal

Steendijkpolder Zuid

8 november

Sportcafe wethouder Smithal

Op alle avonden is de zaal open om 19.30 uur. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Met de organisatie van de preventieavonden geeft de gemeente uitvoering aan het Wijkveiligheidsplan 2007. Het doel van dit plan - dat de gemeente ieder jaar opstelt - is samen met de politie, brandweer, Maasdelta en bewonersorganisaties het veiligheidsgevoel bij de Maassluise inwoners bevorderen. Inmiddels zijn er al drie preventieavonden geweest voor de bewoners van het oostelijk deel van Maassluis.

Nu is het dus de beurt aan de inwoners van het westelijk deel van Maassluis. Uiteraard zijn de bewoners uit Maassluis Oost ook van harte welkom bij deze bijeenkomsten.