Syntens


---

Eet mee met PuberMKB

PuberMKB nodigt ondernemers in de groei uit voor een spetterende netwerkhappening. Deze vindt plaats op 11 oktober op drie locaties in het Openluchtmuseum te Arnhem. Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht gecombineerd met een heuse âpretkokâ (TV kok in spé) en interactieve workshops maken dat het een geweldige namiddag en avond wordt. Lekker eten, netwerken én op een humoristische en inspirerende wijze kennis opdoen, zijn volgens PuberMKB smakelijke ingrediënten om er een geslaagde happening van te maken.

PuberMKB is hét netwerk van, voor en door (snelle) groeiers. Bedrijven in de pubertijd, boordevol ambitie. Door van elkaar te leren en dingen samen te doen wil PuberMKB haar leden helpen die ambitie waar te maken. Bovendien biedt PuberMKB onder de vlag van MKB Nederland haar leden de mogelijkheid hun stem te laten horen en op diverse wijze te ondersteunen.

Doel
Het doel van de netwerkhappening is ondernemers in de groei met elkaar in contact te laten komen en kennis en bijzondere inspiratie op te doen. PuberMKB nodigt hiervoor ondernemers uit die ambitieus zijn, willen of aan het groeien zijn. De happening biedt tevens een gelegenheid voor ondernemers kennis te maken met PuberMKB.

Smakelijk programma
Een groot deel van het programma bestaat uit de volgende drie workshops:
âLekker anders!â door innovatieadviseurs Caroline Rijnbeek en Einte Visser van Syntens, âA la carte!â door pretkok en âTV kok in spéâ Leo Dirks van Pret op Recept en âWat je eet ben je zelf!â door Geert Teunissen, directeur D.O.C.STAP en presentator van het radioprogrammaâs De Achterhoekse Business Show en De Achterhoekse Hart Show. Daarnaast worden de workshops aangevuld met verrassende voor-, hoofd- en nagerechten.

Wanneer: donderdag 11 oktober van 16h00 tot 21h30 Waar: Openluchtmuseum Arnhem
Contact: PuberMKB, Richard Kemperman ï¨ (026) 320 31 20 of Angela Aversteeg, ï¨ 06 209 62 883
E-mail: eetmee@pubermkb.nl
Website: www.pubermkb.nl

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tot maandag 8 oktober aanmelden via de website www.pubermkb.nl. Deze netwerkhappening wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Rabobank, Syntens, Randstad en MKB Oost Nederland; deze organisaties zullen ook aanwezig zijn.