Gemeente Zoetermeer

Muzikale opening 50+ Sociëteit

Wijkwethouder en wijkmanager zorgen voor vrolijke noot

Op donderdag 11 oktober om 13.30 uur start de bewonerscommissie STAVETEL met een sociëteit voor 50-plussers. De officiële start krijgt een feestelijk tintje met wijkwethouder Frank Speel en wijkmanager Elsje van Dijk van de wijk Meerzicht die op muzikale wijze de opening voor hun rekening nemen, ondersteund door de formatie Twisted Jazz.

De sociëteit wordt vanaf 1 november iedere eerste donderdag van de maand gehouden tussen 13.30 uur en 17.00 uur. De Sociëteit is te vinden bij de Olympus aan de Voorweg 107, naast het Sprintertalud.

Wijkbewoners aan Zet

Het idee voor de 50+ Sociëtiet is ontstaan naar aanleiding van het project Wijkbewoners aan Zet. Voor dit project stelde het college van Burgemeester en Wethouders 4 euro per inwoner beschikbaar. De bewonersvereniging STAVETEL uit Meerzicht besloot dit bedrag te besteden aan de 50-plussers van Meerzicht en organiseert vanaf 11 oktober iedere eerste donderdag van de maand een 50+ Sociëteit. Tussen 13.30 en 17.00 uur kan iedere 50-plusser uit Meerzicht binnenlopen voor een praatje en gratis hapjes en drankjes. De bezoekers kunnen ideeën inbrengen voor de komende sociëteitmiddagen, zodat er voor ieder wat wils is.