Gemeente Heerhugowaard


Infoavond Hugo-Oord

Op donderdag 11 oktober is er in verzorgingshuis Hugo-Oord een informatiebijeenkomst voor bewoners en omwonenden van verzorgingshuis Hugo-Oord en het Gerard Douplantsoen. Onderwerp is de ruimtelijke visie die de komende periode voor dit gebied wordt ontwikkeld. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Veranderingen
Het verzorgingshuis Hugo-Oord is aan een opknapbeurt toe. De huidige kamers voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. Dat geldt ook voor de seniorenwoningen aan het Gerard Douplantsoen. De gemeente wil in dit gebied een woonservicezone maken, waar verschillende diensten worden aangeboden. Te denken valt aan maaltijdgebruik, 24-uurzorgdienst, cursussen, dagbesteding, spreekuren paramedici en een buurtontmoetingsplek. Met die diensten binnen de woonservicezone kunnen bewoners comfortabel, veilig en zelfstandig (blijven) wonen. Maar

Op de informatieavond geven de gemeente, Woonwaard en De Pieter Raat Stichting informatie over de plannen die zij voor het gebied hebben. De informatiebijeenkomst begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur.

8-10-2007

terug naaar Actueel

banner gemeente Heerhugowaard