Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


PERSBERICHT

Amsterdam, 9 oktober 2007

Wethouder Lambriex deelt t-shirts uit aan leerlingen Joop Westerweelschool

Wethouder Godfried Lambriex deelt op donderdag 11 oktober om 9.00 uur t-shirts uit aan alle leerlingen van de Joop Westerweelschool in stadsdeel De Baarsjes. Namens West Binnen de Ring ontvangen alle leerlingen van openbare scholen in De Baarsjes, Bos en Lommer, Oud-West en Westerpark net voor de herfstvakantie een speciaal t-shirt.

De verzelfstandiging van het openbaar onderwijs in de stadsdelen De Baarsjes, Bos en Lommer, Oud-West en Westerpark is nu één kwartaal realiteit. De vier portefeuillehouders hadden bij de ondertekening afgesproken ook alle leerlingen van het openbaar onderwijs in hun stadsdelen een cadeautje te willen geven. Daarom ontvangen vlak voor de herfstvakantie alle leerlingen van de openbare basisscholen in deze stadsdelen een t-shirt of polo met de naam van hun school op de achterkant en aan de voorkant het logo van hun stadsdeel en West Binnen de Ring.

Net voor het begin van de herstvakantie deelt Godfried Lambriex, wethouder Onderwijs in De Baarsjes t-shirts uit aan alle leerlingen van de Joop Westerweelschool. De leerlingen van de vier andere openbare basisscholen, te weten Rosa Boekdrukker, Corantijn, De Meidoorn en De Roos, ontvangen gelijktijdig een soortgelijk t-shirt.