Provincie Zeeland

Persberichten

09-10-2007: Tijdelijke omleiding Nieuwe Vlissingseweg N661 Middelburg-Vlissingen

Vanaf donderdag 11 tot en met vrijdag 19 oktober 2007 worden in opdracht van de Provincie Zeeland werkzaamheden uitgevoerd op een gedeelte van de N661. Het betreft het gedeelte nabij de aansluiting Stromenweg, Vrijburgstraat en een gedeelte op de westelijke rijbaan nabij West-Souburg. Het verkeer dient ter plaatse rekening te houden met wegomleidingen en enig oponthoud.

Wegafsluiting/verkeersomleiding

Het verkeer wordt, afhankelijk van de plaats van de werkzaamheden, gestuurd naar de oostelijke of westelijke rijbaan. Daarvoor worden op verschillende plaatsen doorsteken in de middenberm aangebracht.

Tijdens werkzaamheden nabij de aansluiting Stromenweg volgt het verkeer vanuit de Stromenweg de omleiding via de parallelweg naar de aansluiting Vrijburgstraat.

Tijdens werkzaamheden nabij de aansluiting Vrijburgstraat volgt het verkeer vanuit de Vrijburgstraat de omleiding via de parallelweg naar de aansluiting Stromenweg.

Werkzaamheden

Over een lengte van 400 meter worden ter plaatse van de aansluitingen Stromenweg en Vrijburgstraat beide rijbanen voorzien van nieuw asfalt. Ook een gedeelte op de westelijk rijbaan nabij West Souburg, lengte ongeveer 300 meter, krijgt nieuw asfalt.

Ook brengt men nabij de aansluitingen detectielussen voor de verkeerslichten (VRI) in het asfalt aan. Het werk vindt 's avonds en 's nachts plaats tussen 20.00 uur en 06.00 uur.

9 oktober 2007, Amanda Slabbekoorn-Flohr, (0118) 631857,