Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Beveiligingsmedewerker gewond na bekogeling met steen
Publicatiedatum: 11-10-2007 9:46:52

Arnhem - Een beveiligingsmedewerker is vannacht omstreeks kwart voor drie gewond geraakt tijdens zijn surveillance in de wijk Schuytgraaf in Arnhem.

De 36-jarige medewerker zou iets verdachts hebben gezien en de achtervolging hebben ingezet. Tijdens de achtervolging zou er een steen door de zijruit van zijn auto zijn gegooid. Deze raakte de beveiliger, waardoor hij gewond raakte aan zijn hoofd. De man werd overgebracht naar het Radboud ziekenhuis, waar hij na behandeling en onderzoek is ontslagen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Zo heeft de technische recherche een sporenonderzoek ingesteld en is in de buurt uitgekeken naar verdachte personen en auto's.
(07-154063)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

West-Veluwe Vallei

---

Barnevelder raakt met auto in sloot

Publicatiedatum: 11-10-2007 9:46:38

BARNEVELD - Een negentienjarige automobilist uit Barneveld is woensdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in zijn woonplaats. De man reed omstreeks half zeven over de Hessenweg, komende uit de richting van de Oud Vellerseweg. In een flauwe bocht naar links raakte hij door nog onbekende oorzaak met zijn auto in de berm terecht en kwam tot stilstand in een droge sloot. Het slachtoffer is met letsel aan zijn lever en nier per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht vervoerd. Er was geen alcohol in het spel. (07-153496)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053