Private Plus Fund neemt een belang in FourPlus

11/10/2007 09:59



Newion Investments Management B.V.



11 oktober 2007

Participatiefonds Private Plus Fund neemt een belang in FourPlus Customer Contact Center B.V. uit Hilversum. FourPlus behoort met haar 82 seats tot de grotere facilitaire contact centers van Nederland en heeft een sterke positie in de media en entertainment (gerelateerde) branches. De toetreding van Private Plus Fund luidt een nieuwe fase in de groei van de onderneming in.

FourPlus
FourPlus is in 2002, als voormalig inhouse call center van Canal+ en CanalDigitaal, opgericht. Daardoor heeft FourPlus jarenlange ervaring en kennis van klantcontact in de media en entertainment markt. Deze kennis is, mede door technologische innovaties, ook inzetbaar in een groot aantal andere sectoren.

Recent zijn enkele nieuwe concepten ontwikkeld, uitgewerkt en in de markt getest. FourPlus is klaar om dit in de markt te zetten en om naast haar bestaande cliënten ook andere organisaties te adviseren in hun klantcontact en/of om dit contact geheel of gedeeltelijk over te nemen. De MBO/MBI transactie zal bijdragen aan deze groeistrategie; de kring van aandeelhouders wordt verbreed en het management team wordt versterkt waarbij de huidige CEO zich gedeeltelijk zal terugtrekken maar voor een aantal zaken verantwoordelijk blijft. BlueMind Corporate Finance heeft FourPlus begeleid en in contact gebracht met Private Plus Fund.

Private Plus Fund / Newion Investments Management
Fondsmanager van Private Plus Fund B.V., Newion Investments Management, heeft een reputatie als een betrokken investeerder die ervaren is in het investeren in kansrijke ondernemingen. De betrokkenheid van Newion in combinatie met de bereidheid van de aandeelhouders van Private Plus, allen (ex) ondernemers, om een kennis en ervaring ter beschikking te stellen, maken Private Plus Fund uniek. Private Plus Fund zoekt naar investeringsmogelijkheden in MKB-ondernemingen (investeringsrange EUR 300.000,- tot EUR 2 mln.).

Voor nadere informatie:
Newion Investments Management / Private Plus Fund
Frank Claassen
(0513) 640 633