Persberichten Eemland zuid, 10.00 uur

Utrecht, 11-10-2007

Frontaal gebotst

AMERSFOORT- Op woensdag vond er een frontale aanrijding plaats op de Stadsring.

Een automobilist raakte licht gewond.

Omstreeks 21.00 uur reed 22-jarige automobilist uit Amersfoort over de Stadsring. Uit tegenovergestelde richting kwam een 38-jarige man uit Amersfoort. Een frontale aanrijding ontstond en de 22-jarige man raakte licht gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland Zuid, 0900-8844.

Gestolen fiets

AMERSFOORT- Op woensdag werd een jongen aangehouden omdat hij een gestolen fiets in zijn bezit had.

Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie de melding dat een fietseigenaar zijn gestolen fiets zag staan op het Parsifalpad. Op deze fiets zat echter een 15-jarige jongen uit Amersfoort. Een discussie ontstond en de politie werd gewaarschuwd. De jongen werd aangehouden en was nogal vervelend en hij kreeg daarom de handboeien om en werd geplaatst in de politieauto. De agenten spraken nog even met de aangever en wist de 15-jarige jongen te vluchten uit de auto. Korte tijd later gaf de jongen zich aan bij een wijkagent die in de buurt liep. Hij werd ingesloten voor verhoor. De jongen verklaarde dat hij niet wist dat de fiets gestolen was.

Kleding gestolen

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 16.20 uur werd door een 23-jarige man uit Tilburg niet betaalde kleding weggenomen uit een winkel aan de Utrechtsestraat. De man had voor meer dan 600 euro kleding gestolen. Hij is ingesloten voor verhoor.

Laatst gewijzigd 11-10-2007 9:51 | © Politie Utrecht