Gemeente Boxtel

WegWijs op Herfstfestijn

WegWijs op Herfstfestijn

Afgelopen zondag was Loket WegWijs 1 van de deelnemers aan het wederom zeer geslaagde Herfstfestijn. Een dank-je-wel aan de organisatie is op zijn plaats. Wij stellen het erg op prijs dat we ieder jaar weer de gelegenheid krijgen om Loket WegWijs onder de aandacht te brengen van de burgers van Boxtel.

Dit jaar had Loket WegWijs een prijsvraag georganiseerd. De goede antwoorden waren: * u kunt bij WegWijs Boxtel terecht voor informatie en advies over Wonen, Welzijn, Zorg en Inkomensondersteuning; * WegWijs Boxtel is gevestigd op de 5e etage van het Liduinaziekenhuis; * WegWijs is onderdeel van de gemeente Boxtel.

In totaal hebben 71 personen meegedaan aan de prijsvraag. Er waren 42 goede inzendingen. Vooral de laatste vraag bleek moeilijk. Nogal wat mensen zijn in de veronderstelling dat Loket WegWijs onderdeel is van Delta Stichting Welzijn Boxtel. Onder de goeie inzenders is een cadeaubon van EUR 25,00 verloot. De gelukkige is Corrie van der Heijden uit Nijnsel. Leuk dat WegWijs Boxtel ook buiten de gemeente bekendheid heeft.