Gemeente Coevorden

Uw huis is beter te vinden met een reflecterende huisnummer

Voor inwoners die buiten bebouwde kom wonen

Inwoners van de gemeente Coevorden die buiten de bebouwde kom wonen, kunnen nog steeds een reflecterend huisnummer bestellen. Door een reflecterend huisnummerpaaltje aan de openbare weg te plaatsen, kunnen hulpdiensten en anderen uw huis beter vinden.

In 2005 heeft de gemeente Coevorden een project gestart om de woningen en erven in het buitengebied te voorzien van lichtgevende huisnummers. Inmiddels hebben veel bewoners zo'n huisnummer aangeschaft. Hoewel iedereen zelf verantwoordelijk is voor een goede en zichtbare huisnummering, heeft de gemeente het project opgezet om gemakkelijk een reflecterend huisnummer te kunnen kopen.

Bestellen

Wilt u ook een reflecterend huisnummer, dan kunt u deze rechtstreeks bestellen bij de leverancier. De kosten zijn: EUR 28,50 voor een huisnummerpaal met aan beide kanten 1 nummerbordje EUR 40,00 voor een huisnummerpaal met aan beide kanten 2 nummerbordjes (wanneer u samen met de buren een paaltje wilt plaatsen).

Bestellen kan door het betreffende bedrag over te maken: bankrekening 66 58 40 721 ten name van Terra Terreintechniek te Odoornerveen o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en natuurlijk het betreffende huisnummer.

U wordt geïnformeerd als het paaltje voor u klaarstaat en over het afhaalpunt (=de locatie Dalen van de gemeente óf bij Terra Terreintechniek in Odoornerveen).