Ambassadeur start eerste hoofdstedelijke cv-ketel van de toekomst

11/10/2007 11:39



The Magic Boiler Company B.V.



Laren, 11 oktober 2007
Amsterdam krijgt een "energiecentrale aan de gracht"; de eerste hoofdstedelijke microwarmtekrachtcentrale wordt donderdag 11 oktober aan de Reguliersgracht in gebruik genomen. Deze -in Nieuw Zeeland ontwikkelde- opvolger van de CV-ketel verbruikt niet alleen energie, maar wekt deze ook op. Volgens deskundigen wordt 'dankzij de nieuwe ketel een aanzienlijke energiebesparing en CO2-emissiereductie bereikt '. De inbedrijfstelling zal worden verricht door Mevrouw Rachel Fry, de ambassadeur van Nieuw-Zeeland. Een microwarmtekrachtcentrale (micro-wkk) is een combinatie van een hr-ketel en een dynamo, en levert met een hoog rendement zowel warmte als elektriciteit. The Magic Boiler Company en WhisperGen nodigen u hierbij van harte uit om op donderdag 11 oktober aanstaande vanaf 18.30 uur aanwezig te zijn bij de inbedrijfstelling van een micro-wkk-installatie, de beoogde opvolger van de cv- ketel. Deze bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam, op de Reguliersgracht 79.

Het programma:
vanaf 18.30 uur ontvangst.
19.15 - 19.45 uur: de officiële in gebruikname van 'Magic Boilers WhisperGen'.

Wanneer u in de gelegenheid bent om bij de openingsplechtigheid aanwezig te zijn, kunt u ons bellen of mailen. Wij ontvangen graag bericht van u. Onze contactgegevens treft u onder aan dit persbericht. Wij zien u graag op donderdag 11 oktober!

Extra informatie:

The Magic Boiler Company is importeur, distributeur en ontwikkelaar van nieuwe milieusparende energietechnologie voor huishoudelijke toepassingen, gericht op warmte en elektriciteit producerende micro- wkk-systemen. The Magic Boiler Company ontwikkelt daarnaast zelf een micro-wkk-installatie op basis van een zeer compacte motor, gecombineerd met een zelf ontwikkelde cv- ketel. WhisperGen is ontwikkelaar en producent van micro wkk-toestellen sinds 1994. Het bedrijf verkoopt en levert haar energiezuinige ketels door heel Europa met focus op Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. WhisperGen verplaatst nog dit jaar een deel van haar productie naar Europa om zich met ingang van volgend jaar volledig op dit werelddeel te richten.





http://www.magicboiler.com