Dienstenbond CNV

Nieuws

11 oktober 2007

ABN Amro/Fortis: Gefeliciteerd!

De eerste P&Oactueel Innovatie Award is kortgeleden uitgereikt aan ABN Amro. Het bankconcern wint de Award voor zijn Benefit Shop, waarmee medewerkers optimale keuzevrijheid hebben in het aanschaffen van arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Ook voor Fortis is wat te vieren. Naast het winnen van de overnamestrijd, is Fortis in het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek aangewezen als beste werkgever. Fortis is voor deze prijs gekozen omdat zij goede arbeidsvoorwaarden weet te combineren met een goed werkklimaat: een sfeer waarin mensen prettig samenwerken, inhoudelijk interessant werk doen en zich identificeren met de visie die het bedrijf uitdraagt.

CNV Dienstenbond heeft nadrukkelijk het voornemen om Fortis oprecht te helpen de eer hoog te houden opdat zij ook de komende jaren de beste werkgever blijft. Wij geven haar gratis en geheel voor niets het magische recept: laat de belangen van je werknemers prevaleren. Je hebt je aandeelhouders reeds tevreden gesteld, nu is de basis voor elk succes (je werknemers) aan de beurt.

Hierbij treft u een overzicht, waarin de belangrijkste vragen, antwoorden en de mening van CNV Dienstenbond zijn opgenomen, als bijlage aan.

Uw steun is nodig
CNV Dienstenbond behaalt o.a. de beste CAO- dan wel Sociaal Plan (SP)-resultaten als leden direct betrokken zijn bij de onderhandelingen en ons daarbij volop ondersteunen. U kunt ons steunen door bereid te zijn informatie van CNV Dienstenbond te verspreiden onder collegas in uw bedrijf of door CNV Dienstenbond te informeren over ontwikkelingen in uw bedrijf (die van belang zijn voor de CAO). Wij verzoeken u dan ook om ons via de mail
(secretariaat@remove-this.cnvdibo.nl) of via telefoonnummer 023-5670 685 te laten weten of u bereid bent om ons en uzelf te helpen.

De steun van uw collegas is nodig
We hebben niet alleen uw (actieve) steun nodig, maar ook die van uw collegas. Hoe meer werknemers bij ABN AMRO lid zijn van CNV Dienstenbond, hoe beter de resultaten zullen zijn die wij voor u kunnen bereiken, vooral in deze roerende tijden. Geef daarom uw collega bijgaande nieuwsflits en vraag hem/haar om lid te worden van CNV Dienstenbond.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw bestuurder Ahmed Kansouh,
telnr. 023 56 51 052.