Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Mark Kahlmann tot Consultant Specialist IT-gerelateerde organisatievraagstukken versterkt Quint-team

Amsterdam, 11 oktober 2007 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, heeft drs. Mark Kahlmann RE aangesteld als Consultant. In deze functie ondersteunt Kahlmann klanten bij het uitwerken van businessstrategieën en vertaalt hij de consequenties voor de bedrijfsvoering en informatievoorziening door middel van Business Informatie Planning. Daarnaast begeleidt hij klanten bij de vormgeving van hun sourcingstrategie, het selectie- en contracteringsproces en de daaropvolgende transitie van de dienstverlening naar commerciële leveranciers.

Als EDP-auditor heeft Kahlmann ruime ervaring op het gebied van Business Informatie Planning, IT-governance, risicomanagement en ERP-systemen. Voordat hij bij Quint in dienst trad, was Kahlmann onder andere werkzaam bij Deloitte, waar hij diverse projecten op het gebied van compliance, IT-audit en ERP-systemen uitvoerde. Kahlmann heeft Technische Bedrijfswetenschappen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

"Quint Wellington Redwood groeit sterk en wil haar klanten graag optimaal bedienen. Daarom zijn we blij met de komst van Mark Kahlmann. Als ervaren consultant binnen het ICT-werkveld past hij goed in het team en is hij van grote waarde voor onze klanten", zegt Hendrik Wester, Country Manager Nederland bij Quint Wellington Redwood. "Kahlmann heeft diepgaande kennis van de implementatie van bedrijfsstrategieën en weet hoe hij technische kennis in de praktijk moet toepassen. Voor Quint Wellington Redwood is Kahlmann een aanwinst als het gaat om IT-gerelateerde organisatievraagstukken." Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatieveranderingen. Wij leveren onze diensten in meer dan 30 landen vanuit zeventien internationaal verspreide kantoren. Quint concentreert zich op strategie, sourcing en de implementatie van processen.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. Hierbij committeren wij ons aan een resultaatgerichte uitvoering van het advies. We drukken dit uit met onze missie: Orchestrating Business Excellence. Voor meer informatie: www.quint.nl of www.quintgroup.com.

#######