De Zaak verkoopt redactionele ruimte voor microkredieten

11/10/2007 14:47



De Zaak



Haarlem, 11 oktober 2007 - De Zaak, hét kennisnetwerk voor ondernemers, verkoopt eenmalig een aantal redactionele pagina's van haar tijdschrift aan ondernemers. De opbrengst van de actie komt ten goede aan het Oikocredit Nederland Fonds en ING Microfinance Support dat ondernemers in ontwikkelingslanden aan microkredieten helpt.

In het eindejaarsnummer van De Zaak (verschijningsdatum 19 december 2007) kunnen mkb'ers de rubrieken 'De Werkvloer' en 'Het Interview' kopen. Het mkb-bedrijf dat via e-mail het hoogste bod op een rubriek heeft gedaan, ziet zichzelf terug op die prominente plaats. Verslaggevers en fotografen gaan dan bij die bedrijven op bezoek. Het minimumbod voor De Werkvloer is 500 euro en voor Het Interview 1.000,- euro. De inschrijftermijn sluit op 1 november 2007.

De Zaak, dat ondernemers steunt in hun bedrijfsvoering, breidt bij het 15-jarig bestaan de betrokkenheid bij ondernemen uit over de landsgrenzen. Directie en hoofdredactie hebben gezamenlijk 5.675,- euro als startbedrag ingelegd.

Over De Zaak
De Zaak, hét kennisnetwerk voor ondernemers, is meer dan alleen een tijdschrift. De Zaak ondersteunt 200.000 ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met praktische informatie op alle terreinen van hun bedrijfsvoering. Daarbij worden diverse media ingezet: een website, een telefonische adviesdienst, themapockets, seminars en workshops, een nieuwsbrief en een tijdschrift.

Kijk voor meer informatie op http://www.dezaak.nl of lees het bericht na op http://www.dezaak.nl/ondernemershelpenondernemers





http://www.dezaak.nl/ondernemershelpenondernemers


Noot voor de redactie:

Noot voor redactie,