Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Warme spelletjes tijdens koude dagen Inspiratie voor erotische avonturen

Hattem, oktober 2007 ­ Wie behoefte heeft om zijn of haar seksleven een nieuwe impuls te geven, wordt zonder twijfel geïnspireerd door het erotische Dream Vibes, een nieuw 18+-spel uit de spraakmakende Love Cubes-serie van Goliath. Niet in de laatste plaats dankzij een echte vibrator als een van de spelattributen biedt Dream Vibes alle ingrediënten om elkaars erotische grenzen te ontdekken en te verleggen. Stap in de wereld van het schandalig verwennen en verwend worden met de Love Cube Dream Vibes!

Geheime verwenopdrachten
Wie al enige tijd een relatie heeft, weet dat het niet altijd eenvoudig is om het liefdesleven even spannend te houden. De leukste manier om het relatievuur weer aan te wakkeren is het spel Dream Vibes. Dit opzwepende 18+spel bevat behalve een mol - vormige vibrator ook geheime verwenopdrachten voor hem én voor haar. Wat het spel nóg spannender maakt, is dat men zelf kan bepalen wanneer het gespeeld kan worden. Elke partner krijgt namelijk de beschikking over een rode en een blauwe verwenkaart. Door deze aan de ander te geven, wordt het startsein gegeven voor een erotisch avontuur, waarbij de kleur bepaalt of de een of juist de ander schandalig wordt verwend. In het bijgeleverde boekje staan vervolgens geheime verwenopdrachten, waar menigeen rode oortjes van krijgt.

Nooit uitgespeeld
Er zijn zeven blauwe liefdesopdrachten 'for her eyes only' en zeven rode liefdesopdrachten 'for his eyes only'. Deze verwenopdrachten zijn geheim; het boekje is dan ook zodanig gemaakt dat je eerst de bladzijden moet openscheuren om erachter te komen hoe het erotische avontuur eruit komt te zien. En natuurlijk is 'zijn' gedeelte strikt geheim voor haar, en andersom. Het leuke van Dream Vibes is dat het spel nooit is uitgespeeld. Bij aanvang van het spel heb je weliswaar twee verwenkaarten in handen, maar als je de kaart eenmaal aan de ander hebt gegeven, kan hij of zij die weer gebruiken voor een volgende keer. De liefdesopdrachten zijn daarom keer op keer te gebruiken, en dankzij de eigen, persoonlijke invulling zijn ze elke keer weer anders.

Onuitputtelijke lustwereld
Dream Vibes is het nieuwste spel uit de reeks van Love Cubes van Goliath Games. De verschillende spellen bieden jou en je partner telkens weer een andere unieke erotische trip door de onuitputtelijke lustwereld van de liefde. Andere spellen in de serie zijn Romeo + Juliet, Kamasutra, Tarzan + Jane en Cleopatra. Stuk voor stuk spannende, erotische spellen die zowel startende geliefden als mensen met langere ­ en uitgebluste ? ­ relaties een ongeremde seksuele boost zullen geven. Spellen die nooit zullen vervelen; net als liefde en goede seks... Een ideaal cadeau voor Sinterklaas, Kerst of straks met Valentijnsdag. Of gewoon voor zomaar tussendoor...Adviesverkoopprijs ¤ 39,99

Goliath ­ één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland ­ is gevestigd in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. In 1980 introduceerden zij Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed en actiespellen vanaf 1 jaar, multimedia spellen vanaf 5 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rolit, Fifi, ZOUB, Triominos, Stap-op en Exago. Zie ook www.goliathgames.nl



Ingezonden persbericht