Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Ondernemershuis Zuid voor startende en gevestigde ondernemers

Veertien publieke en private organisaties doen samen mee aan het Ondernemershuis Zuid. Afgelopen maandag 8 oktober tekenden ze daarvoor een overeenkomst in het Art Hotel aan de Mijnsherenlaan. René Kronenberg, portefeuillehouder Economie van de deelgemeente Feijenoord was één van de ondertekenaars.

Informatie- en adviespunt
Het Ondernemershuis Zuid is een informatie- en adviespunt voor startende en gevestigde ondernemers in de deelgemeenten Charlois, Feijenoord en IJsselmonde en heeft als doel het stimuleren van ondernemerschap in Rotterdam Zuid.

Vraaggericht
Het Ondernemershuis kenmerkt zich door een vraaggerichte aanpak: (startende) ondernemers worden actief bezocht, waarna wensen en knelpunten in kaart worden gebracht en met de partners vervuld en opgelost. Het Ondernemershuis Zuid krijgt ook een fysieke plek in de wijk om ondernemers te ontvangen en te adviseren.

Geschikte locatie
Momenteel wordt nog druk gezocht naar een geschikte locatie in een van de deelgemeenten. Op het moment dat de locatie bekend is, kan ook meer gezegd worden over de planning.