Magnus Management Consultants


* Contact

* EN

* NL

Magnus in Eurogroup Consulting Alliance

11 oktober 2007 - Magnus Management Consultants is toegetreden tot de Eurogroup Consulting Alliance. Het uitgangspunt van deze alliantie is internationale samenwerking met handhaving van locaal ondernemerschap. Zo kan de alliantie klanten helpen bij internationale uitdagingen en zich positioneren als Europees alternatief voor de grote met name Angelsaksische bureaus. Na een intensieve selectie is Magnus gevraagd om de alliantiepartner voor de Nederlandse markt te worden.

"Deze alliantie brengt onafhankelijke bureaus met bewezen competenties in strategieadvies en verandermanagement samen op internationaal niveau. Naast gemeenschappelijke competenties hebben alle alliantiepartners ook zo hun eigen specialisme, waarvan de alliantie vanzelfsprekend kan profiteren. Zo kan Magnus meteen waarde toevoegen met onze sterke mediapraktijk en de succesvolle mediabenchmark. Wij zijn dit jaar gestart met het opbouwen van een financial services-adviespraktijk. Hierbij kunnen wij weer gebruikmaken van de expertise en contacten van andere alliantiepartners", aldus Willem Hulshof, partner bij Magnus.

Eurogroup Consulting Alliance
In de Eurogroup Consulting Alliance bundelen locaal sterke adviespraktijken hun krachten om klanten internationaal te kunnen bedienen, en competenties en ervaring te delen. De Eurogroup Consulting Alliance beschikt over ruim 700 consultants verspreid over tien landen: België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje en nu ook Nederland. De leden voorzien in hoogwaardig managementadvies en verander- en projectmanagement.