Gemeente Hengelo

Wethouder Oude Alink opent Bambino Beach

Donderdag 11 oktober heeft wethouder Janneke Oude Alink samen met de BéBé-club de nieuwste attractie in het TwenteBad geopend.

Bambino Beach is een waterspeeltuin gericht op de jongste doelgroep, kinderen t/m 6 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers. Het badje is in drie delen gesplitst. Een deel voor baby's, een deel voor peuters en een deel voor kleuters

Bambino Beach is het resultaat van de dikwijls uitgesproken wens van veel Hengelose ouders dat er iets leuks voor de jongste jeugd moet komen binnen in het bad. Met meer dan 100m² wateroppervlak en allerlei speel- en spuittoestellen heeft Hengelo nu een speelbad zoals je dat verder nergens in Twente kunt vinden. Kinderen en hun ouders zijn erg enthausiast. Het badje is helemaal goedgekeurd.

.

35 jaar TwenteBad

Het TwenteBad is springlevend, ook na 35 jaar. Van 15 t/m 26 oktober viert het team dat TwenteBad plezier en sportieve ontspanning betekent voor alle leeftijdsgroepen.

Er zijn bijvoorbeeld speciale acties bij de BéBé-club, MediAqua en 50 Fit. Er is een sport- en spelmiddag voor de kinderen en een gratis ontbijt na het zwemmen. In de herfstvakantie geldt een ouderwets jeugdtarief (t/m 16 jaar) van 2.

Klik hier voor het hele programma.