by eggermont.zakjapanner.nl (8.14.1/8.13.8) with ESMTP id l95BNUKp006019 for ; Fri, 5 Oct 2007 13:23:30 +0200 Message-Id: X-Sender: v.pressin@mail.nieuwsbank.nl X-Mailer: QUALCOMM Windows Eudora Version 5.1 Date: Fri, 05 Oct 2007 13:23:13 +0200 To: eindredacteur@nieuwsbank.nl From: perscentrum Military Boekelo Enschede (by way of Redactie Nieuwsbank ) Subject: Military Boekelo-Enschede presenteert 'Women at the Military' Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1" X-Greylist: Sender IP whitelisted, not delayed by milter-greylist-3.0 (eggermont.zakjapanner.nl [192.168.0.1]); Fri, 05 Oct 2007 13:23:30 +0200 (CEST) X-Antivirus: AVG for E-mail 7.5.488 [269.14.1/1050]

PERSBERICHT

Internationaal paardensportevenement Military Boekelo-Enschede zet vrouwen in de spotlight

Military Boekelo-Enschede presenteert 'Women at the Military' met:

dieetgoeroe Sonja Bakker, styliste Dyanne Beekman en televisiecasting door Kim Kötter

Enschede 5 oktober 2007 ­ Op 11, 12, 13 en 14 oktober staan tijdens de Military Boekelo-Enschede niet alleen wereldberoemde paarden in de belangstelling maar vooral ook vrouwen. Voor het eerst in de 37 jaar durende geschiedenis van dit spectaculaire paardensportevenement is er een speciaal vrouwenprogramma; 'Women at the Military'. Verschillende vrouwelijke bekendheden maken hun opwachting tijdens dit vierdaagse spectaculaire evenement.

Als bijzondere gast komt voedingsdeskundige en schrijfster Sonja Bakker naar Boekelo. Want wie heeft er nu nog niet van het werkwoord 'Sonjabakkeren' gehoord? Op 11 oktober geeft zij tijdens de Military in een presentatie speciale voedingstips en dieetadviezen. Niet alleen de ruiters die tijdens dit grote paardensportevenement een grote inspanning moeten leveren, maar ook bezoekers van de Military kunnen bij haar terecht voor raad en advies over voeding en welzijn.

Ook op uiterlijk gebied komen vrouwelijke bezoeksters van de Military ruim aan hun trekken. Styliste Dyanne Beekman, ook wel bekend van het succesvolle televisieprogramma 'Looking Good', zal tijdens de Military vrouwen in een nieuw jasje steken en hen op de hoogte stellen van de meest actuele najaarstrends. Tips en trics voor een passende Military outfit zullen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Casting televisieprogramma tijdens Military Boekelo-Enschede

Gedurende het hele evenement zijn er shows en presentaties van 'Models bij Kim Kötter'. Kötter is voormalig Miss Overijssel en heeft in het verleden deelgenomen aan de Miss Nederland en Miss Europe verkiezingen waar zij hoge ogen gooide. Kim heeft een eigen bedrijf 'Kim Kötter Lifestyle' en begeleidt beginnende modellen en missen. Tegenwoordig heeft ze een eigen modellenbureau 'Models by Kim Kötter' met inmiddels 150 modellen. Tijdens de Military doet Kim Kötter een casting voor het nieuwe tv programma 'Miss Overijssel'.

Ardesch en Kamphuis, van het persteam van de Military Boekelo-Enschede. "We zijn bijzonder trots dat we dit jaar drie spraakmakende dames op de Military Boekelo welkom mogen heten. We hopen met 'Women at the Military' een nieuw onderdeel neer te zetten dat bij succes als vast onderdeel in de nog volgende Military's zal terugkomen."

Over Military Boekelo-Enschede

Military Boekelo is een internationale eventingwedstrijd in Nederland. Iedereen, zelfs mensen die amper weten dat een paard vier benen heeft, kent het evenement. Dit jaar beleeft de Military Boekelo haar 37e editie. Dit landelijke evenement met het gemoedelijke Twentse karakter is het op één na grootste buitenevenement van Nederland. Jaarlijks verwelkomt het mega- paardenevenement rond de 75.000 bezoekers en ieder jaar stijgt het aantal bezoekers. Bekende ruiters vanuit de hele wereld, waaronder de wereld en europees kampioen, nemen deel aan dit spectaculaire paardensportevenement van ongekende allure. De Military Boekelo vindt plaats van 11 oktober tot en met 14 oktober 2007. Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.cciboekelo.nl

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht