Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Amsterdam, 4 oktober 2007

11 OKTOBER P+@WORK CONGRES
en start van het 25-jarig jubileum van consumentenvereniging Goede Waar & Co

SPECIAL: Wat we moeten weten over duurzame mode én het betrekken van Cultural Creatives (CC's), dé duurzame consumenten!

P+@Work congres en Goede Waar & Co
11 oktober om 9:00 uur is het weer zover: het jaarlijkse P+@Work congres gaat van start. Goede Waar & Co is aanwezig met twee workshops. De eerste neemt u mee in de wereld van de duurzame mode. De tweede workshop is een eerste stap naar de oprichting van een online community voor Cultural Creatives, dé leidende groep in onze samenleving die duurzaamheid handen en voeten geven in het dagelijks leven. Hiermee vult de consumentenvereniging het programma van die dag, met overkoepelend thema 'De kansen van Cradle to Cradle in Nederland', aan.

25 jaar Goede Waar & Co
Goede Waar & Co bestaat 25 jaar en besteedt daar een heel jaar aandacht aan. Het P+@Work congres is de start van dit jubileum jaar. Tal van activiteiten gaan plaatsvinden voor de leden van Goede Waar & Co en voor consumenten die duurzaam willen consumeren.

Workshops P+@Work
In de workshop 'Duurzame mode' worden de resultaten gepresenteerd van ons meerjarenonderzoek, ook wel bekend onder de naam Kledingchecker. Er zullen vertegenwoordigers zijn van diverse kledingmerken en de brancheorganisatie Modint. Dit is de start van een verder onderzoek voor duurzame mode.

De tweede workshop geeft antwoord op de vraag: 'Hoe bereik je Cultural Creatives en op welke manier betrek je deze groeiende groep actieve mensen bij duurzame consumptie'. Ook deze workshop heeft een interactief karakter. Van Dr. Paul Ray, de grondlegger en onderzoeker van Cultural Creatives in Amerika, vraagt Goede Waar & Partners commentaar op de plannen voor een online CC community. Participanten zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

Neem voor inschrijvingen contact op met congresbureau Attica B.V. Truus Janssen, tel. 0172 477 288, e-mail: info@attica.nl, www.attica.nl

Voor meer informatie over het volledige programma, zie de bijlage (opvragen bij afzender).

Goede Waar & Co

Goede Waar & Co is een onafhankelijke consumentenvereniging die al 25 jaar onderzoek doet naar mens-, dier- en milieuvriendelijke producten. Zo helpen we consumenten barrières op te heffen die duurzaam consumeren in de weg staan. Goede Waar & Co maakt bewust consumeren mogelijk. Leden van Goede Waar & Co krijgen zes keer per jaar het P+ magazine vol met praktische informatie, aantrekkelijke kortingen op diverse producten en diensten en ze kunnen het hele jaar gratis gebruik maken van de consumentenservice, waar ze met al hun vragen over voeding, verzorging, kleding en toerisme dagelijks terechtkunnen. www.goedewaar.nl
www.kledingchecker.nl


- EINDE PERSBERICHT -

NOOT AAN DE REDACTIE,