Ingezonden persbericht


Media alert

Unit 4 Agresso brengt actualiteitenprogramma voor de groothandel

~ interactieve webcasts bieden praktische informatie voor managers ~

Sliedrecht, 11 oktober 2007 - Unit 4 Agresso komt in de laatste week van oktober en de eerste week van november 2007 met een serie actualiteitenprogramma s voor handelsondernemingen. Elke uitzending behandelt één groothandelsonderwerp, gericht op de huidige en toekomstige praktijk en de rol die automatisering daarin speelt. Experts uit het vakgebied geven hun visie op het onderwerp en bedienen kijkers met praktische tips. Columnist Guus Krabbenborg voorziet de uitzending van een scherp betoog. Doordat de uitzendingen via internet plaatsvinden, is de kijker in staat er interactief een bijdrage aan te leveren.

We merken dat het efficiënt omgaan met de beschikbare tijd een steeds grotere rol speelt bij de directie en het management van handelsbedrijven. Toch blijft de behoefte aan praktische informatie onverminderd groot. Daarom hebben we besloten om via internet tv een actualiteitenprogramma te starten, gericht op deze doelgroep , vertelt Dirk Donkers, marketingmanager bij Unit 4 Agresso.

Bijkomend voordeel van deze opzet is dat deelnemers dankzij het interactieve karakter van internet met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Het onderhouden van sociale netwerken is immers cruciaal voor groothandels , vult Bert Siekmann, product marketing manager bij Unit 4 Agresso aan. Wij zijn ervan overtuigd dat het interactieve actualiteitenprogramma alle wensen van groothandels combineert: actuele informatie, de mogelijkheid om met vakgenoten van gedachten te wisselen en efficiency en laagdrempeligheid doordat geïnteresseerden eenvoudig vanachter hun computer kunnen deelnemen.

IBM deelt de filosofie van Unit 4 Agresso en ondersteunt het initiatief. Donkers: Unit 4 Agresso is een toonaangevende leverancier van ERP-software voor groothandels met een leidende positie in het middensegment. IBM is ook van oudsher sterk in deze branche. Wij hebben elkaar in dit initiatief gevonden.

(286 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor dienstverlenende bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 10 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2006 een omzet van ¬ 237 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Ultimo 2006 had Unit 4 Agresso 2.760 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Cathelijne van den Bosch/Yvonne van Bokhoven
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Email: cathelijnev/yvonnev@lewispr.com
Web: www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com