NMA neemt Infor ERP LN in gebruik


BROEK OP LANGE DIJK, 20071011 -- Sinds 1 oktober is NMA Industries (NMA) operationeel met Infor ERP LN. Als (voormalig) gebruiker van Triton 2.2d is NMA succesvol gemigreerd naar Infor ERP LN. Infor ERP LN biedt een uitstekende ondersteuning van het "single logistics and multi finance concept" bij NMA.

Infor ERP LN is tevens ingevoerd zonder maatwerk, waarbij dus afscheid genomen is van het maatwerk zoals gebruikt werd in Triton 2.2d. iqbs Business Intelligence zal worden ingezet om antwoord te geven op de management informatie vragen. NMA zal procesbreed het Korade BI produkt iqbs hiervoor gaan inzetten.

De keuze voor Korade als implementatie partner is Machiel Baaijens, Directeur van NMA goed bevallen. "Een ERP implementatie is voor de organisatie naast de bestaande bedrijfsvoering een extra belasting. Korade heeft ons als ervaren Infor implementatie partner prima begeleid bij deze implementatie. Het projectteam bestaande uit kerngebruikers van NMA en consultants van Korade heeft een uitstekende prestatie geleverd en de lichten gingen dan ook zonder twijfel op groen voor de ingebruikname van Infor ERP LN"

Over NMA B.V.:
NMA Industries (www.nma.nl) vervaardigt sinds 1879 machines en producten voor bedrijven met diverse specialiteiten en disciplines. Door de jaren heen heeft NMA Industries haar activiteitenpakket aanzienlijk uitgebreid.
Zo richt NMA Industries zich, naast de ontwikkeling en productie van machines, onder andere op de olie- en gasindustrie en automatische wegafzetsystemen voor de verkeerstechniekbranche. Tevens heeft NMA Industries door haar jarenlange ervaring een aanzienlijke voorsprong op het gebied en afsluitsystemen ten behoeve van bruggen en tunnels.

Over Korade BV:
Korade (www.korade.nl) is een klantgerichte ICT dienstverlener met een focus op ERP dienstverlening rondom de Infor Baan & ERP LN producten. Korade is in Nederland één van de twee grootste Infor dienstverleners, gebaseerd op het aantal consultants alsmede het loyale klantenbestand. De organisatie onderscheidt zich door jarenlange ervaring en resultaatgerichte werkwijze. Korade heeft een zeer uitgebreide ervaring in zowel de uitvoering van migraties alsook de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op deze wijze levert Korade een maximale bijdrage aan de doelstellingen van klanten.





Ingezonden persbericht