Steeds meer bekend over concept ffShoppen.nl


NOORDWIJKERHOUT, 20071011 -- Vorige week werd bekend dat studenten met hun website inspelen op de stijgende online omzet. Deze week werd door de heren meer informatie vrijgegeven over hun concept.

Mark van Zelst(21) uit Noordwijkerhout en Tobit van Dijk(19) uit Sassenheim, hebben het concept ffShoppen.nl bedacht.

logoffshoppenDe heren ondervonden zelf het ongemak van het bezoeken van talloze webshops voordat uiteindelijk alle producten konden worden besteld. Hiervoor wilden zij een oplossing vinden en mede daardoor is ffShoppen.nl opgericht. "Het is een totaaloplossing voor alle internetaankopen", aldus bedenker Mark van Zelst.

ffShoppen.nl is opgericht voor zowel consumenten als bedrijven. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om hun assortiment aan te bieden op het netwerk van ffShoppen.nl. "Hiermee bereiken zij een enorm aantal potentiële klanten door het grote bereik van de webshop. Een tweede pluspunt is dat wij uitgaan van het principe "no sales, no costs". Dit betekent dat de klant niets betaalt wanneer haar producten niet worden bekeken", aldus Tobit.

Daarnaast is ffShoppen.nl voor consumenten een makkelijke oplossing om alle producten in één koop te kunnen doen. Mark wil de slogan dan ook al prijsgeven: ffshoppen.nl Daar vind je 't wél!

De shop zal per 1 november geopend worden. De voorinschrijving voor bedrijven is deze week begonnen. Tijdens deze periode(t/m 31 oktober) hoeven geen aanmeldingskosten te worden betaald. Tevens hebben de heren ook een nieuwe manier van marketingbeleid ontwikkeld. TMS Advertising wat staat voor Total-Marketing-Solution Advertising en is gericht op het gezamenlijk adverteren van bedrijven. "Gezamenlijk adverteren is niet nieuw, de manier waarop wij het doen wel", laat Mark weten.

De studenten zijn nu druk bezig alle werkzaamheden af te ronden om zo per 1 november de lucht in te kunnen. "We verwachten zonder problemen de nieuwe website te lanceren", vult Tobit aan.

Wie zich wil aanmelden voor een account kan zich wenden tot de klantenservice van het bedrijf via info@tmstrading.nl. Meer informatie over het bedrijf en de studenten kan worden gevonden op www.tmstrading.nl of vanaf 1 november op www.ffshoppen.nl