ATP laat Bob de Jong vliegen


SCHIPHOL RIJK, 20071011 -- ATP, The Advanced Travel Partner heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met schaatser Bob de Jong. Voor het komende seizoen zal ATP de reizen van de schaatser verzorgen tussen Nederland en Berlijn, de stad waar hij traint. Bob de Jong is voor ATP beschikbaar voor de campagne waarmee zij dit jaar hun schaatsreizen in de markt zetten. Afhankelijk van het wedstrijdschema, is de Jong ook beschikbaar voor hospitality arrangementen tijdens de diverse wedstrijden dit seizoen.

Bob de Jong traint voor het 2e seizoen mee in Berlijn als officieus lid van het Duitse team. Hij is schaatstrainer Bart Schouten gevolgd, die hier Bundestrainer werd. Bob de Jong: "Ik voel me in deze stad echt `Zu Hause'. Heb er ook een grote vrijheid die vergelijkbaar is met die van een student. Eigenlijk studeer ik schaatsen in Berlijn."

Een van de belangrijkste schaatswedstrijden dit seizoen is het WK Allround welke gehouden wordt in Berlijn. ATP verzorgt arrangementen naar dit WK. De samenwerking met Bob de Jong biedt hier goede mogelijkheden: hij kent de stad en zeker ook de schaatsbaan als geen ander. Tijdens dit WK Allround dat in februari 2008 wordt verreden, zal Bob de Jong acte de présence geven in de hospitality ruimte. Dicht op de baan en middenin het feestgedruis van de Nederlandse supporters, krijgen relaties van bedrijven de kans om het schaatsen op een bijzondere manier te volgen. ATP verzorgt mede de hospitality van de Essent ISU World Cup wedstrijden in Heerenveen. Ook hier zal Bob de Jong aanwezig zijn voor `meet & greets'.

Over ATP, The Advanced Travel Partner
ATP, The Advanced Travel Partner (www.atp.nl) behoort met verschillende vestigingen tot de top 3 van zakenreisorganisaties in Nederland. Naast zakenreizen beschikt ATP over eigen afdelingen voor zakelijk gerichte groeps-, incentive- en sportreizen. Eveneens voor de zakelijke klant is het bedrijf actief in het organiseren van hospitality rondom sport- en muziekevenementen. Bovendien is ATP gespecialiseerd in de organisatie van (inter)nationale congressen en bijeenkomsten. Internationaal opereert ATP in het Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, Noorwegen en de VS.