Nieuwe Portfolio Hosting en Talenten Directory Dutchimpressions gelanceerd


GRONINGEN, 20071011 -- Dutchimpressions(TM), is de nieuwe Nederlandstalige Portfolio Hosting en Talenten Directory van Nederland en sinds eind augustus 2007 in stilte gelanceerd.

Groningen 11 oktober 2007

Dutchimpressions(TM), is de nieuwe Portfolio Hosting en Talenten Directory van Nederland.

Dutchimpressions(TM), is de nieuwe Nederlandstalige Portfolio Hosting en Talenten Directory van Nederland en sinds eind augustus 2007 in stilte gelanceerd. Het is een website die zich richt op een ieder die met visuele media bezig is. De belangrijkste doelgroepen zijn: Fotografen, fotomodellen, visagisten, haarstylisten, acteurs, kunstschilders, fashion designers, dessinontwerpers, modellen en casting bureaus, acteurs en actrices,muzikanten, beeldend kunstenaars en modeontwerpers.

Dutchimpressions(TM) is dus een talenten- directory en heeft als doel om diegene die op zoek is naar nieuw talent in een van de bovenstaande doelgroepen in contact te brengen met potentiële opdrachtgevers maar ook, om te informeren omtrent evenementen en de nieuwste ontwikkelingen.
De kracht van deze website is dat men naast een betalend lidmaatschap ook voor een gratis account kan kiezen. Daarnaast is de site toegankelijk voor iedereen en kunnen dus ook niet leden de volledige site bekijken.

Bij de ontwikkeling van Dutchimpressions(TM) is men er vanuit gegaan om de tekortkomingen van andere portfolio hosting services en modellen en fotografen zoek engines op te vangen. Gaandeweg ontstond het idee om de doelgroepen uit te breiden naar meerdere disciplines. Een concept wat aanslaat. Sinds de start in stilte van 26 augustus 2007 hebben zich inmiddels al 300 leden aangemeld.
Het streven is om een van de hoogst gekwalificeerde talenten database te creëren in Nederland welke dagelijks up to date wordt gehouden.

De reacties van de leden zijn tot nu toe overweldigend, men is meer dan enthousiast en men vindt dat naast het feit dat de site daadwerkelijk iets nieuws toevoegt in Nederland de hele structuur uitblinkt door gebruiksvriendelijkheid.





Ingezonden persbericht