Ingezonden persbericht


Nederlandse Darts Bond
Datum:11 september 2007
Plaats:Rijswijk

Loting DONG Energy WK Darts 2007 voltrokken

Vanaf 11 tot en met 14 Oktober 2007 vindt het tweejaarlijks terugkerende DONG Energy WK Darts 2007 plaats in het Autotron Rosmalen in 's Hertogenbosch.Een recordaantal van maar liefst 43 landen neemt deel aan wat weer een wereldwijde spannende darts strijd gaat worden.

Op maandag 10 september is de loting voor het DONG Energy WK Darts 2007 bekendgemaakt door Roy Price,PR World Darts Federation,in het stadhuis van `s Hertogenbosch. Het gezelschap arriveerde in een paardentram bestuurd door de jarige Co Stompé vanaf de Sint Jan.Burgemeester Rombouts en wethouder sport Rodney Weterings gaven vervolgens de afgooi tegen dartgrootheden Martin Adams,Co Stompé en Joey ten Berge.

Nederland wordt tijdens het DONG Energy WK Darts 2007 vertegenwoordigd door Co Stompé,Joey ten Berge,Mario Robbe en Niels de Ruiter bij de mannen,Carla Molema en Francis Hoenselaar bij de vrouwen,Thea Kaaijk en Maarten Paape bij de jeugd.Het Nederlandse herenteam treft in de eerste ronde van hetWK darts Spanje,Oostenrijk,Rusland en IJsland. De complete loting kan worden gedownload op de website van de Wereld Darts Federatie: http://dartswdf.com
Het officiële DONG Energy WK Darts 2007 wordt georganiseerd door de NDB onder auspiciën van de Wereld Darts Federatie met de door de WDF opgestelde regels

Met vriendelijke groet,
DONG Energy WK Darts 2007
Meer informatie op www.wkdarts.nl
Het DONG Energy WK Darts 2007 is het officiële WK Darts dat om de twee jaar georganiseerd wordt onder auspiciën van de WDF de World darts federation.Het DONG Energy WK Darts 2007 wordt georganiseerd door de NDB,aangesloten bij de sportkoepel NOC*NSF.

Zie voor
meer informatie www.NDBdarts.nl
Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht