Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw in Podium: 'AlterSonic' showcases

Donderdag 11 oktober aanstaande zal Poppodium Hardenberg de eerste van een reeks splinternieuwe muziekavonden organiseren onder de naam: 'AlterSonic'. Met vijf nieuwe en talentvolle bands in de podiumzaal en een muziekmarkt in de foyer zal de avond een belevenis zijn voor de bezoekers maar ook voor de musici. AlterSonic biedt bands een mogelijkheid om zich op een professioneel podium te presenteren aan publiek en de muziekindustrie. Van de show wordt een video registratie gemaakt die de bands kunnen gebruiken voor eigen marketingdoeleinden. Tevens maken de bands kans om een plek te veroveren op het EuroSonic/Noorderslag festival 2008 in Groningen.

Onder de geregistreerde bezoekers van de website, worden er tevens entreekaarten verloot van grote evenementen en popconcerten zoals Lowlands, Noorderslag etc. Podium Hardenberg sponsort hierin mee en stelt kaarten beschikbaar van zijn eigen rockprogramma. Daarnaast kun je je opgeven voor de 'Smaching Guitar Contest'. Degene die het origineelst een, of zijn eigen, elektrische gitaar stuk slaat onder begeleiding van muziek wint een nieuwe elektrische gitaar! Een waar spektakel. Het marktgedeelte zal o.a. bestaan uit een infoshop, een gitaarshop van 'Totaly Music uit Almelo' die de nieuwe gitaar beschikbaar stelt voor de Smashing Guitar Contest. Vreder secondhands 'Gear Sale', algemene merchandise, cd/dvd shop plus een bluetooth accesspoint voor mp3 downloads van de deelnemende bands. Inschrijving voor deelname aan Smashing Guitar en de kaart verloting geschiedt via de website www.altersonic.nl hierop is ook informatie te vinden over AlterSonic en de bands. Meer informatie en alle artiesteninfo lees je op de website www.poppodium.nl.

De line-up voor donderdag 11 oktober:

L.I.N.E. (Pop/Rock uit Enschede)
Loud Is Not Enough geeft aan dat de band muziek verheft tot de kunst van mooie ballades tot stevige rocksongs. Onlangs gespeeld op de ' Zwarte Cross' op het serious talent podium en live op 3FM bij Gerard Eckdom. Een veel belovende band.

The Prodigal Sons Ft.Erwin Nyhoff (Rock uit Zwolle) Erwin Nyhoff komt met een gloed nieuwe band onder zijn eigen naam het nationale product weer versterken met nieuwe goede en mooie rocksongs. Een oude rot in het vak met nieuwe ambities.

The New Low (Rock uit Hardenberg)
Dragen doen ze het niet, maar rocken doen ze tot ze erbij neervallen. Rock 'n Roll uit het nuchtere Hardenberg, maar wel met songs die naar meer smaken en gemotiveerd om hoger op te komen.

ACE (Ladies Punk/ stevige Rock uit Den Haag) (zie ook foto) Diepgaande emotie, is ACE. Drie mooie meiden Anouk, Caroline en Emmer die woede voelen. Het is even schrikken als de zo lief ogende dames beginnen te spelen. Stevige gitaar, harde drums en rauwe stemgeluid van de pas achttienjarige dames. ACE heeft gevoel, ambitie en zeker potentie. Ga het mee maken!

Chiraw (Metal uit Almelo)
Het winnen van de Metal-Bash competion 2006 was het startschot die deze energieke metal band uit Almelo uit de startblokken deed schieten en zich wist te scharen tussen de nieuwe leading metal scène van deze tijd. Met hun nieuwe album 'Dark Frequenties' gaan ze hoge ogen gooien. Een monstrueus metal album met groove, melodie en agressie.De perfecte uitsmijter van de avond.

Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Entree: ¤ 5,00
online tickets verkoop of aan de zaal.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht