Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Obvion DoetGoed

Heerlen, 11 oktober 2007 - Hypotheekverstrekker Obvion zet de komende maanden haar spaarhypotheken in de schijnwerpers. Klanten die tijdens de actieperiode een offerte voor een spaarhypotheek getekend retour zenden, ontvangen een "DoeGoed Pluim", ter waarde van ¤ 35. Daar bovenop doneert Obvion aan het eind van de actie ¤ 50 aan een goed doel voor elke getekende offerte voor een Spaar- en SpaarGaranthypotheek. De Obvion Spaarhypotheek en SpaarGaranthypotheek combineren zekerheid met lage maandlasten. Zeer aantrekkelijk voor consumenten die zekerheid wensen voor de lange termijn.

Obvion geeft geen tijdelijke hypotheekkortingen, omdat de klant deze uiteindelijk toch zelf betaald. "Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt namelijk ook in dat je de consument op verantwoorde manier financiële diensten aanbiedt", aldus adjunct-directeur Douwe Dijkstra. Daarom zoekt Obvion naar alternatieven die het belang van de maatschappij voorop stelt. Klanten die een spaarhypotheek afsluiten, ontvangen de zogenaamde DoeGoed Pluim. Uit een ruime selectie van goede doelen, bepaalt de ontvanger zelf welk doel hij of zij wil ondersteunen. Ook krijgt de ontvanger de kans om zelf iets te doen voor het gekozen doel. De actieperiode loopt van 8 oktober 2007 tot en met 21 januari 2008.

Hoenderloo Groep en Ronald McDonalds Kinderfonds
Behalve de DoeGoed Pluim doneert Obvion per ontvangen getekende offerte van een spaarhypotheek uit naam van de intermediair ook nog eens ¤ 50 verdeeld over twee goede doelen. De helft van het bedrag gaat naar de Hoenderloo Groep. Hier wonen, leven en studeren zo'n 400 kinderen tussen de tien en achttien jaar die, om welke reden dan ook, niet meer thuis kunnen wonen. De Hoenderloo Groep zorgt ervoor dat deze kinderen op den duur weer zelfstandig, thuis of bij een pleeggezin kunnen wonen. Het tweede goede doel dat Obvion ondersteunt, is het Ronald McDonalds Kinderfonds. Dit fonds houdt zich bezig met de ontwikkeling van de Ronald McDonald Huizen bij ziekenhuizen en revalidatiecentra waar kinderen behandeld en verpleegd worden.

Spaarhypotheek en SpaarGaranthypotheek
Deze actie is van toepassing op de spaarhypotheken van Obvion. Er zijn twee spaarhypotheken mogelijk: de SpaarGaranthypotheek, welke wordt aangeboden in samenwerking met Interpolis en de Spaarhypotheek, waaraan een spaarverzekering van Fortis ASR is gekoppeld.

Over Fortis ASR
Fortis ASR biedt particulieren en bedrijven via het intermediair een compleet assortiment verzekeringen en financiële producten. Fortis ASR is onderdeel van Fortis Verzekeringen Nederland N.V., dat met een gemiddeld marktaandeel van meer dan 10% tot de top drie van verzekeraars in Nederland behoort. Daarnaast behoort tot Fortis Verzekeringen Nederland een aantal specialistische verzekeraars: De Amersfoortse, Ardanta, Europeesche Verzekeringen en Falcon Leven.

Fortis Verzekeringen Nederland N.V. maakt deel uit van Fortis, een internationale financiële dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Met een marktkapitalisatie van EUR 45,5 miljard (28/09/2007), behoort Fortis tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. De sterke solvabiliteit, de aanwezigheid in 50 landen en de toewijding en het professionalisme van haar 60.000 medewerkers, stellen Fortis in staat mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit, een combinatie die garant staat voor optimale dienstverlening.

Over Interpolis
Samen met Achmea maakt Interpolis deel uit van Eureko, een Europese verzekeringsgroep met een leidende positie in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Bij Interpolis werken circa 5.500 mensen. Het hoofdkantoor staat in Tilburg. Interpolis biedt een breed assortiment schade-, zorg- en levensverzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Met meer dan een miljoen particulieren en enkele honderdduizenden bedrijven als klant is Interpolis een van de belangrijkste aanbieders in de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Wij maken verzekeren, bedrijfszorg en pensioenen extreem helder. Dat zit in onze cultuur. Interpolis is ontstaan vanuit het idee dat je sterker staat als je krachten bundelt en open kaart speelt. Alleen dan kun je zelfstandig beslissen over risico's. Vertrouwen en gelijkwaardigheid zijn nog steeds de basis voor onze manier van werken. Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd exact weten waar ze aan toe zijn. Vooraf en niet achteraf. Wij zijn snel en praktisch en gaan er vanuit dat verzekeren verder gaat dan het vergoeden van schades. Wij doen wat we beloven. Daar kunt u ons op aanspreken.

Over Obvion
Obvion (www.obvion.nl) is een eigentijds hypotheekbedrijf in Heerlen dat zich met 320 enthousiaste medewerkers uitsluitend op de markt van onafhankelijke intermediairs richt. Dat doet Obvion met een filosofie die gebaseerd is op zes pijlers: samen ondernemen, onafhankelijkheid, snelheid en flexibiliteit, professionele kennis, betrouwbaarheid en individuele aandacht.

NOOT VOOR DE REDACTIE EN

Ingezonden persbericht