Ingezonden persbericht


Medewerkster Nedeb wint met prijsvraag reischeque voor twee personen

Ivonne Bijma dankzij Avery Benelux en IVA Groep op safari

ROTTERDAM - Ivonne Bijma heeft op de afdeling kantoorartikelen van de IVA GROEP aan de Glashaven in het centrum van Rotterdam uit handen van Gerben Bleijenburg van de firma Avery Office Products Benelux een reischeque voor een safari in Afrika in ontvangst genomen. De medewerkster van Nedeb, vaste klant van de IVA GROEP, verdiende de reis voor twee personen nadat ze Avery etiketten had gekocht en de bijgevoegde prijsvraag voor 'Op safari met Avery Zweckform' had ingevuld.

Uit de talloze inzendingen voor de safari naar de ongerepte flora en fauna in Afrika koos Avery Office Products Benelux uiteindelijk het formulier van Bijma. Naast de cheque voor twee personen ontving de dolgelukkige inwoonster van Den Haag uit handen van Hans Hofhuis, directeur/eigenaar van de IVA GROEP bovendien een grote bos bloemen plus een uitgebreid Afrikaans reispakket. In de rugzak zaten tal van noodzakelijke en handige artikelen voor een reis naar de jungle als middeltjes tegen insectenbeten, muggenmelk, zonnebrandcrème en after sun.

Avery Office Benelux Products Benelux is leverancier van de Zweckform, etiketten die onder meer bij de IVA GROEP in Rotterdam te koop zijn. "Als Nedeb kopen we al jaren onze kantoorartikelen bij de IVA GROEP. Een kwestie van vertrouwen en service. De mensen zijn prettig en als niet voorradig is, wordt het snel geregeld. We kopen er ook al onze etiketten van het merk Avery. Wat goed is, verander je niet, dus zijn we merktrouw,"aldus een na de ontvangst van de prijs een beetje beduusde Bijma. Ze had volgens zeggen de prijsvraag wel ingevuld en opgestuurd, omdat ze haar kans niet voorbij wilde laten gaan.

"Maar ik had eerlijk gezegd niet verwacht om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen. Je weet vooraf dat je kans heel klein is, omdat er honderden mensen van diverse bedrijven aan deelnemen. Des te leuker dat ik het toch ben geworden. Ik verheug me zeer op deze reis, al weet ik nog niet precies waar we naar toe gaan. Ik ben nog nooit in Afrika geweest, dus we gaan de komende weken eens op ons gemak uitzoeken waar we naar toe gaan. De voorpret maakt al deel uit van het plezier. Dat gaan we aan deze trip nog eens extra beleven.

Gerben Bleijenburg van Avery Office Products Benelux was naast Bijma ook tevreden. "De prijsvraag was een aardigheidje voor de klanten, maar het aantal inzendingen van klanten heeft ons verbaasd. Dat geeft aan dat het een goede actie is. We vonden het leuk om de cheque bij de IVA GROEP uit te reiken, omdat de etiketten in Rotterdam waren gekocht. Het bedrijf van Hans Hofhuis is een goede relatie van van Avery Office Products Benelex, dus op deze manier hebben we ook dit bedrijf even in de schijnwerpers kunnen zetten. Op goede relaties ben je namelijk zuinig."


---



Ingezonden persbericht