Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

INTRODUCTIE PODIUM-MENU BIJ McDONALDS GROOT SUCCES

Ruim 100 blije kindergezichten gistermiddag (10-10) bij McDonalds in Hardenberg tijdens de introductie van de unieke samenwerking tussen de Amerikaanse fastfood-gigant en lokale 'gigant' Podium, wat resulteerde in een heus special menu, het Podiummenu. Exact om 16.00 uur woensdagmiddag overhandigde vestigingsmanager van McDonald's Hardenberg, Oscar Standaart, het eerste Podium-Menu aan Herman Potgieter, uitbater van discotheek Podium, die het zich wel liet smaken.

De ruim 100 kinderen, die zich via email aangemeld hadden via de website van Podium, kregen vervolgens de gelegenheid zich tegoed te doen aan de menu's, die gratis beschikbaar gesteld werden door de beide bedrijven. Het was een drukte van belang aan de counter, en het personeel van McDonald's moest z'n best doen de bestellingen tijdig aan te slepen.

'Een mooi gezicht, al die blije gezichten, en een restaurant vol mensen om deze tijd' aldus Oscar Standaart. 'Ik hoop dat het nieuwe menu aanslaat bij de jeugd, want het is natuurlijk wel een uniek gebeuren. Voor een zeer lage prijs 2 hamburgers, friet en drinken én daarbovenop nog eens 2 consumptiemunten voor Podium, ter waarde van ¤ 3,50, dat is nog nooit vertoont', volgens de manager. Ook Potgieter toont zich tevreden. 'Op zaterdag 27 oktober hebben we de eerste 'McTeenage Party' in Podium, die vanaf dan iedere laatste zaterdag van de maand gaat plaatsvinden tussen 19.00 - 23.00 uur. De nieuwe parties zullen zich onderscheiden van de voriges, door nóg meer interactie met de jeugd, en leuke aanbiedingen en optredens, voor en vooral dóór de jeugd zelf, want dat is met name belangrijk: de jeugd zélf betrekken bij de avonden, waardoor het echt hùn feestje wordt'.

De vaste Podium-DJ Patrick was met een drive-in discotheek aanwezig om het feestje nog meer luister bij te zetten, en draaide de hits aan elkaar, waardoor het restaurant voor even een echte sfeer kreeg van een McTeenageparty. De kinderen lieten zich het eten goed smaken. Woensdag 10-10 dus in het vaste assortiment van McDonalds Hardenberg: het Podium - Menu (voor 4,50 2 ham- of cheeseburgers, friet en fris + 2 podium-consumptiemunten), en vanaf 27 oktober in het Podium-aanbod: de maandelijkse McTeenageparty.

Einde Persbericht