Een potje vol vitamines en mineralen


SALTYGREENS serveert exclusieve gezondheid

YERSEKE, 20071011 -- Al jaren geleden ontdekten Japanners de gezonde eigenschappen van zeegroenten. Ruim tien procent van hun voedselinname bestaat uit zeegroenten. Ze gebruikten het als basis van soepen en sauzen, als salade of groente en in diverse wok- en sushigerechten. De grote hoeveelheid jodium in zeegroenten helpt tegen groei- en ontwikkelingsstoornis. Inmiddels winnen zeegroenten ook in Nederland steeds meer terrein. Verse zeegroenten (zoals zeekraal en zee-aster) worden rauw gegeten, zijn te blancheren, roerbakken of worden als garnering gebruikt.

Om altijd zeekraal in huis te hebben heeft Saltygreens een nieuw product nl. zeekraal in zoet / zure wijnazijn. Dit conservenproduct is een uitkomst voor de professionele kok want wees eens eerlijk; elk zichzelf respecterend restaurant durft toch geen visgerecht meer te serveren zonder zeegroenten?

De voedingswaarborg van Saltygreens
Saltygreens garandeert dat het gehalte aan vitamines en minerale zouten in de groenten maximaal bewaard blijft. Het productieproces van het verwerken van groenten voldoet gegarandeerd aan de hoogste normen. De producten van Saltygreens beantwoorden dan ook aan strikte kwaliteitseisen. Alleen het beste is goed genoeg en de groenten worden pas geoogst wanneer ze op hun best zijn.

Handig verpakt, eenvoudig in gebruik
Zeekraal in zuur wordt aangeboden in consumentenverpakking met een inhoud van 360 ml en een aantal verpakkingen voor grootverbruik met een inhoud van 720, 1500 en 2400 ml.

Over Saltygreens
Saltygreens is gevestigd in het Zeeuwse Yerseke. Vanuit dit vissersdorp worden alle Europese klanten bediend. Vanaf diverse percelen (wereldwijd) worden het hele jaar verse zeekraal en zee-aster verkocht, zowel regulier als biologisch. Vanuit distributiecentra bij Schiphol en Brussel worden verse zeegroenten geleverd of afgehaald.
Op de recent gehouden vakbeurs FreshRotterdam werden enkele innovaties van Saltygreens getoond. Hiermee wordt het bewijs geleverd dat Saltygreens ernaar streeft om hoogwaardige groenten aan te bieden en door middel van innovaties tegemoet wil komen aan de groeiende behoefte aan gemak, gezond en genieten.





Saltygreens