Gemeente Boxmeer


(31-08-07) Burgerjaarverslag 2005-2006

Burgemeester Van Soest biedt zijn burgerjaarverslag over de jaren 2005 en 2006 aan aan de gemeenteraad. De raad behandelt het verslag op 11 oktober aanstaande tijdens de politieke avond.

"Terugkijkend stel ik vast dat er weer veel is gebeurd in de afgelopen jaren. De beste woongemeente in 2006 word je niet zomaar! Er staat nog veel op stapel. Durf en daadkracht zijn nodig om Boxmeer verder te brengen in de groei naar een gezonde woon- en werkgemeente met een uitgebreid voorzieningenniveau. Een goede samenwerking is daarbij zeer belangrijk. Daardoor kunnen bergen verzet worden", aldus burgemeester Van Soest.

In het burgerjaarverslag brengt burgemeester Van Soest verslag uit over tal van gemeentelijke aangelegenheden. Het verslag geeft een beeld van het reilen en zeilen in de gemeente en de gemeentelijke organisatie in de jaren 2005 en 2006.

Met een verslag wordt achterom gekeken naar hoe het was en wat er gebeurde. Het biedt tevens de mogelijkheid vooruit te kijken en eventuele verbeterpunten aan te geven.
Het verslag draagt de titel `van hier naar daar'. Dit staat symbool voor waar de gemeente nu staat en waar de gemeente naar toe wil met dienstverlening, burgerparticipatie etcetera.

Het verslag is verkrijgbaar aan de balie van het gemeentehuis. Vanaf 5 september is het burgerjaarverslag via deze site te downloaden.